Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Брюксел се подготвя за избухването на българския ултранационализъм

Европейски политици изразяват опасение заради водещата роля, която ще имат министрите на Обединените патриоти заради реториката на политическата сила

   1| 2| 3    
0
 
10
 
23
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
В Англия *** са бели хора, но са запазили традициите си и имат сходни проблеми. Проблемът не е расата, а начинът на живот. Представители на нации, които са изтребвали *** си малцинства ни критикуват, че назоваваме проблемите. Ако истината е неудобна, запушването на усти или извръщането на глава, няма да промени фактите и няма да реши проблема. Трябва да се насърчава отговорното родителство и да се санкционира безотговорното. Прекалената добродетелност е самоунищожителна.
0
 
18
 
22
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Сега ще ни дават пак уроци какви ксенофоби, расисти и чудовища сме. България не е колонизирала, избивала, експлоатирала, подлагала на геноцид. Не е търгувала с чернокожи роби, не е използвала атомни бомби. Толерастите съсипаха Западна Европа. Сега ни поучават и критикуват, че не искаме да правим техните грешки с допускането на дивашките орди. Меркел кани мигранти с недоказуема самоличност и история, после иска да ги натресе на Източна Европа. Коренното население на Европа се претопява - това е реалният резултат. Малка част от Африка, Близкия Изток се пренесе тук и европейците в Европа вече не живеят нормално в държавите си. Демографският бум сред бедното нецивилизовано население на планетата е огромен проблем. Не може да нямаш ресурсите или да не допринасяш за човечеството и да се плодиш като заек, а като решиш, просто да се прехвърлиш на социална помощ в ЕС. Трябва решителост - много строги закони, присъди и защита на границите, иначе държавите си заминават ...
3
 
20
 
21
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Избухване - не. По-скоро леко попръцване.
10
 
22
 
20
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Няма такава опасност те се ултраменте националисти.
9
 
14
 
19
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Няма такава опасност те се ултраменте националисти.

7
 
59
 
18
преди 5 месеца
И най-после научете какво е: "фашизъм" - евроотпaдъци, защото освен, че сте чудовищно нагли, сте и неграмотни !!!! Ако имах власт, още с кацането ви тука, щяхте да бъдете арестувани и дадени на съд по обвинения в насаждане на апартейд и проповядване на геноцид срещу Българския народ !!!


НЕЗАБАВНО референдум относно членството ни в тая престъпна организация, която ще ни затрие като народ !!!!
2
 
53
 
17
преди 5 месеца
Когато за последен път проверих, РАВЕНСТВОТО ПРЕД ЗАКОНИТЕ НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ЕДНА ДЪРЖАВА, ВСЕ ОЩЕ БЕ ОСНОВЕН ПРИНЦИП НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО !!!!

А тук пъкват някакви нагли евроизвpaтеняшки гaдинки, които наричат "расисти и фашисти" всички, които настояват законите на държавата да се прилагат спрямо т.нар. "poми" по същия начин, както се прилагат спрямо българи, турци, арменци и т.н., въобще - всички останали български граждани - и които заявяват, че България - доколкото зная, суверенна страна призната от цял свят, има право да защитава този суверенитет, а не да бъде разграден двор !!! Ако ние имахме още някакво национално достойнство - тия отpeпки - гей верховщад, вера юрова и жозеф дол и тум подобните нямаше да ги допуснем дап рипарят през границите ни, да ги обявим за персони нон грата !!! Какви са тия - най-малкото, че да оспорват демократичния избор на Българският народ - ние свободни хора ли сме или не сме - та едва ли не да нямаме право да избираме които искаме????
1
 
42
 
16
преди 5 месеца
Всъщност проблемът е, че изброените, без Ангел Джамбазки продадоха и предадоха хората, които гласуваха за тях, аз поне се чувствам предаден !!!

Иначе - наглите еврогeйтаци щом толкова харесват ромовете и талибанските нашественици, да си ги вземат в техните държави !!! Кое е ултранационализъм и фашизъм, бе - това, че не искаме едно дивaшко дoлно плeме да ни избива и тероризира в собствената ни страна ли - или че не искаме да бъдем залети от нашественически орди диваци? Ами държава така се брани - С ОРЪЖИЕ, законност и държавност така се защитава - със санкции към тия, дето нарушават законите - друг начин просто НЯМА !!!!
Напротив - расистко е всяко изказване, според което някакви лица трябва да бъдат поставяни над законите само защото са от някакъв етнос !!! И неи само, че катyните трябва да бъдат унищожени, но и всеки който пищи против прилагането на законите, да отива на съд по обвинение в насаждане на расизъм и дискриминация !!!
2
 
2
 
15
преди 5 месеца
-те си ги инсталираха-
4
 
5
 
14
преди 5 месеца
то е ясно че са тшак насионалета, вие кво искате, истински ли. хаха.
то то истински почти вече няма никъде.но въпреки това в случая се приказва точно обратното на това което всъщност правят от ЕС. а то е ,че те си инсталираха. и ще видите как след време ще ги възхваляват,като се зговнът нещата по назапад. хехе