Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

По-ранната предучилищна ли ще оправи образованието ни?

Въпросът за контрола и прилагането на задължението не се обсъжда, а именно там е разковничето, твърди Зорница Славова от ИПИ

4
 
0
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Според мен трябва да почват училище от 5 годишни, по-ранно завършване, по-бързо ще почнат да работят и да плащат осигуровки, че да влачат *** след тях на помощи.
0
 
11
 
2
преди 2 месеца
Свидетел съм как дори нормалните цигaни от кв. Факултета - макар да имат училище под ръка, водят децата си в доста по-отдалечените Българските училища, за да получат адекватно образование - от каквото в тяхното районно училище те са лишени.

Ние НЕ СМЕ длъжни да плащаме до безкрайност за хъхрешкото безотговорство - затова оня нaгъл късак - симеонов да си запуши мордата - освен ако сам не даде пример и не осинови 4-5 малки чaaвета и сам да ги отглежда.

И слепите видяха, че с наливане на пари не става - но само със жестоки САНКЦИИ. Решението е елементарно - всяко малцинствено дете, влизайки в първи клас,: на входящ изпит по задължителният език на държавата - и ако не го - да се маха, а така наречените му "родители" да бъдат заставени да върнат до стотинка и със законната лихва всички помощи, които са взели за него, плюс сосна глоба от поне 10 Б. Ако не заплатят всичко това в срок от година максимум - в трудови лагери да си заработят санкцията, а ако не желаят - марш от България !!!
0
 
9
 
1
преди 2 месеца
И ако намалим "отпадането" от училище - какво реално ще се промени - освен бълването на все повече и повече НЕГРАМОТНИ с дипломи за основно или дори средно образование? Онова нещо - дето преби учителя си с кол в училище - какво въобще търси в училище? И такива - дори да не бият учителите си - са ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ - те получават фиктивни дипломи, срещу които не стоят никакви знания.

И най-вече - откъде-накъде държавата ще полага колосални усилия и ще пилее милиарди за "интегриране" на български граждани в България? Не е ли ЗАДЪЛЖЕНИЕ на тия лица да се интегрират сами в обществото, както това правят всички, включително малкият процент читави представители на собствения си етнос? А и длъжни ли са в училище нормалните деца да бъдат лишавани от адекватно образование, защото в класът им са набутани неинтегрируеми кафяви?.......