Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

ИПИ: Детските надбавки = мизерия за всички + 5 лева

За да бъде ефективна социалната програма, трябва да достигне до най-нуждаещите се и да окаже реално влияние върху техните условия на живот и социално включване

0
 
12
 
1
преди 1 година
Яворе, Яворе, дрЪво нечегарено, ще ти го кажа завоалирано, защото ако ти го кажа директно, ще прозвучи така: що не си @@@@@@@@@, долен @@@@@
Ето ти го и завоалираното - защо бе, Яворе, ти ще лишаваш моите деца, заради някакви *** и илитерати? Знаеш ли, Яворе, колко пари влизат в "тази" държава от такива като мен и жена ми, които се осигуряваме на максимума и не ползваме здравеопазване и социални помощи, защото сме и частно осигурени, че да не я набутваме????
Имаш ли идея, Яворе, дрЪво нечегарено? Защото ако ги няма такива бунаци като нас и се разчита на масата лъжци, осигуряващи се на минимума и получаващи другото под масата, то фалитът ще е в рамките на месеци - това дори и умните тикви от ИПИ го знаят, нали?
Но наказвате нашите деца, дрЪво такова, защото родителите им са си спукали г@за да бачкат, за да има не само за тях но и за Фсичкото *** и илитерати у нас. И ти наричаш това справедливост??? Аз те наричам ши@@@ фарисей!!!