Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

С. Василева: Стрес тестовете доказаха стабилността на банковата система в България

Според изпълнителния директор на ПИБ 2017 г. е годината, която бележи раздвижване в банковата активност

0
 
7
 
4
pinoccio до: Belcho
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ами КТБ беше обявена за банка-отличник непосредствено преди да я затворят. Ако не са били стрестестове, сигурно са били тестдрайвове. Какво значение има разликата в понятията. Всички банки са еднакво несигурни, най-сигурен е стерилизираният буркан. Банката е по-несигурна и от надеждите на кралица Елизабет да получи оргаззъм.
4
 
3
 
3
преди 5 месеца
Абе вие двамата ако толкова много разбирахте щяхте да изкарвати пари, а не да висите по форумите и да си чешете езиците. Между другото, само за информация, стрестестовете се проведоха 2016 г., а КТБ я затвориха 2014 г. Така че това, което казва Dimat изобщо не е вярно.
1
 
14
 
2
pinoccio до: Dimat
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Много си прав, друже. Стрестестовете не са нищо по-различно от листовките за изпит пред КАТ - слагаш шаблона и го изкарваш. И тук набиват шаблони и тестът минава. Но, я удари банката с вестник и виж какво става - капиталовата адекватност е 10%. Елитът като си прибере парите и за останалите остава да вземат сакото на шефа на надзорния съвет на БНБ.
2
 
23
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Аха!Малко преди да рухне КТБ,след един такъв "феноменален" стрес тест,беше обявена за отличник,а каква стана след това!

Така,че,препоръчвам ви,протоколите от тези стрес тестове,да си ги печатате на тоалетна хартия,че поне да влязат в реална употреба!!!