Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

Украинските специалисти от военно-промишления комплекс потеглиха към Китай

Пекин изглежда се възползва от разпада на украинската промишленост значително по-добре от Москва

3
 
4
 
9
преди 1 година
"Доскоро Украйна беше индустриална страна с космическа, атомна, самолетостроителна и химическа промишленост."

Това е ядката на целата статия, плоскоглавци! Доскоро, докато беше Украйна при руснаците, беше много работи...! Сега е ко^чина, руина! Се едно къде ше бегат да се спасяват умните и кадърни хора!!! Същото, като тука - евроатлантически ке^ неф!
1
 
1
 
8
khao до: Стоян Петров
преди 1 година
Няма профилна снимка
прости ми, незнаех че говориш за преди 35 века :):) ... незнаех че през онея години е имало съпоставка, все си мислех че едните и другите не са се виждали изобщо :) ... иначе колективизма няма как да изкара по добри резултати от индивидуализма... та продължавам да си подържам тезата. Като цяло жълтите нищо не измислят, но са много добри по автоматизация и оптимизация.... ти му измисли колата, тоя ще ти покажа как да стане по добра...
7
 
11
 
7
MarginCall до: Ivel
преди 1 година
Няма профилна снимка
Като сме почнали с глупави сравнения, се сещам за една държава, която изобщо и не си прави труда да плаща на специалистите. Просто ги взема с все цялото им домочадие и ги затваря в секретни градчета. Или, още по-яко, ги праща по обектите, а жените и децата ги праща в Сибир. Ей така, за размисъл и и защото life is a bitch.
5
 
12
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не че харесвам китайците, но от 5 000 годишната си история са били водеща нация поне 1500 години. Просто живеем в останалите 3500. В Европа през последните 5-6 века водещ е индивидуализма. Затова и технологично бяхме по напред. Азиатския колективизъм отстъпва и постепенно тези страни възприемат поведението на белите хора.. И папуасите се превръщат в консуматорско общество. Интересни времена
7
 
8
 
5
khao до: Стоян Петров
преди 1 година
Няма профилна снимка
тогава що не могат да измисля почти нищо ? ... та се налага ние белите да им правим иновациите :):)

8
 
11
 
4
majnata до: Стоян Петров
преди 1 година
Освен глупости , нищо друго ...затуй няма да ти се прати !
11
 
8
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Китайците, заедно с корейците и японците са най-интелигентните хора със средно IQ 108. Вероятно употребата на йероглифи ги е подтикнало малко по-напред. Въпроса е че нямат традиции. Поне аз мисля че ще ги създадат.
7
 
14
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ако е възможно да ми изпратиш един чувал напечатани долари. Ще видим какво ще ги правя.
11
 
9
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
То не трябва много акъл за това, китайците правят това което американците винаги са правели. Единствената разлика е че китайците им плащат със заработени пари а американците с напечатени. И въпреки, това си е печеливша политика, от 20 привлечени специалисти един да се окаже наистина специалист, това вече е успех.