Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Томислав Дончев: Нужен ни е икономически растеж от 7-8%

Сформирана е работна група за разработване на концепция за Индустрия 4.0, заяви зам.-министърът на икономиката Лъчезар Борисов

   1| 2    
0
 
0
 
11
преди 1 година
Леле Боже...
Верно трябва всички публични фигури, по света и у нас, първо да минат съкратени курсове за опресняване на знанията по математиката и физиката, преди да почнат с изявленията...
"устойчив растеж" и 7-8%....
оксиморон :)
1
 
3
 
10
melon до: Пуки
преди 1 година
Бордът не е проблем. Той е едно от малкото читави неща.
0
 
3
 
9
преди 1 година
Не виждам как ще стане. С тези политици и олигарси...
2
 
3
 
8
преди 1 година
Нема нужда Дончев да се плюнчи какво ни е нужно! Шефът му често си общува с шефовете си в Брюксел и Уошингтън - там по-добре знаят какво ни е нужно.... :lol:
3
 
11
 
7
преди 1 година
7-8% растеж без външни инвестиции и валутен борд = ненаучна фантастика.

1
 
9
 
6
преди 1 година
и на мен ми са нужни 5 милиона евро
10
 
0
 
5
преди 1 година
Все още признатите специалисти не зачитат, че при наличната местна проява на разпространената в света грешка за прилагане на незлатни пари без официална защита срещу вредното влияние от парите икономическият растеж осигурява развитие на по-голям потенциал за дългови кризи.
При условия на сегашната държавна грешка, който се хвали с участие за постигнат икономически растеж да не пропуска и своя принос за щетите при дълговите кризи.
Сега колкото повече работят хората за постигане на икономически растеж, толкова по-силен потенциал за дългови кризи се развива и съпътстващите злини са по-болезнени.
Съществуват две възможности:

Първа: Местна проява на разпространената в света грешка за прилагане на незлатни пари без официална защита срещу вредното влияние от парите.
При всякакъв икономически растеж, налична е водеща причина за щети.

Втора: Прилагане на подобрена парична система.
Подсигурен е националeн просперитет.
5
 
8
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Личи си че е събран и той от пожарникарина на някоя партийна разпивка - и зорлем е направен министър.
3
 
21
 
3
преди 1 година
Фантазиите на политиците са хубаво нещо но ние не се нуждаем от фантазьори а от реалисти 4% стабилен ръст на Б В П е нещо реално Това е близо 2 пъти по вече от ръста в Западна европа и бавно ще изравнява доходите Но е нужно това да бъде стабилен ръст а не след 3-4 години да навлезем в криза която ще ни върне на същото място Бавно но сигурно икономиката си избира приоритетите - туризъм селско стопанство полезни изкопаеми износ потребление европеиски помощи енергетика Нуждаем се от по вече чужди инвестиции и да върнем в страната част от кези близо 1.2 милиона българи които я напуснаха след 1989 г Нао за да стане това политиците трябва да направят тяка че правилата да се спазват така както се спазват в страните където те избягаха ОТ ВСИЧКИ
4
 
24
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
И с кой ще го правим този растеж?С неграмотни *** и уморени пенсионери ли?Нищо няма да направите само си чешете езиците и баламосвате хората!!!То ако знаехте какво досега да го бяхте направили а не да си вадите шуробаджанашките истории и кирливи ризи .Избрахме ви да свършите нещо а вие си сер....те в устата по цял ден!!!По добре нищо не правете че пак ще изхарчите една купчина пари за глупости!Или намерете някой който се е доказал че може да я свърши тая работа или идете се научете ,ама по-бързо и тогава елате да видим какво ще направите.И не лъжете хората защото идват пак избори!!!!!