Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Партията на Андрей Бабиш се отправя към убедителна победа на изборите в Чехия

Ранните резултати сочат, че 31% от гласовете са за партията на Бабиш ANO

   1| 2| 3    
0
 
0
 
24
pinoccio до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
В крайна сметка трябва да виждаме онези невидими нишки, от които е изтъкан този красив свят. :))) Спорен ден!
0
 
0
 
23
Hahoto до: pinoccio
преди 1 година
Няма профилна снимка
Признавам честно, хвана ме неподготвен относно твоите зайци, тяхната еякулация и реда на Фибоначи. Оставам те със строгите правила, нищожната човешка роля и предопределението на неведомите пътища на яцепроводите на твоите зайци под тържествените звуците на оркестъра на Виенската филхармония! ;)
0
 
0
 
22
pinoccio до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Докачаш се, сякаш те питам откъде ти е първият милиард. Не ме интересува, на всички им е ясно - пари на този свят се правят само от гараж, превърнат в бакалия. Оттам нататък си има строги правила, при които естеството на човека играе нищожна роля. В тези правила действа редът на Фибоначи , а не човекът и неговата личност. Неслучайно давам пример със зайците, защото размножаването им е свързано с реда на Фибоначи. Фибоначи поставя за общ знаменател именно еякулирането. А ти, понеже не ги знаеш тия работи, и веднага скачаш, имаш критично мислене.
0
 
0
 
21
Hahoto до: pinoccio
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ей така на ангро "Всички са маскари". Избраните, но които им се предоставят възможности... Много тъжна заблуда. Не за друго,а защото изравняваш *** със собствените си зайци!
0
 
4
 
20
pinoccio до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Давам им да четат твоите размисли и страсти и те нямат спиране. Лапите им се прожулиха от лъскане и са първенци по време. Отчитането му е в наносекунди, с което съм в нанотехнологиите при отглеждането им. И престъплението е в начина на предоставяне на възможността да владееш определени сектори - било във високите технологии, било в угояването и грухтенето.

2
 
3
 
19
Hahoto до: pinoccio
преди 1 година
Няма профилна снимка
Един Мъск зад океана и един Дебел Кой?вски у назе са просто едни престъпници, но на различна скорост??? С какво храниш еякулиралите си зайци, ако не е тайна? ;)
0
 
0
 
18
Стоян Петров до: lyusien
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не си в състояние да правиш оценки. Не ти е дадено. Може би в следващото ти прераждане.
4
 
1
 
17
ing5rov до: lyusien
преди 1 година
Такива като тебе , неуспешно чипирани и избягали от Карлуково напоследък оформят лицето на Енвестора...за радост на Бойча и мъдерацията !
0
 
7
 
16
преди 1 година
Няма профилна снимка
Какво отличава западните магнати от новоизлюпените такива на Изток? Нищо, освен скоростта на натрупване на богатството. И зад двата типа стоят престъпления. Западният свят изглежда по-подреден заради по-бавният филм - в рамките на живота си човек не може да улови много неща. При нас, на Изток, се случиха работи, които съперничат по време на времето за еякулация при зайците. Човек влиза с каруца в млечнобяла мъгла и излиза от нея с кадилак, влиза в подлеза на Печатницата, за да пресече "Цариградско шосе" и си купува кафе от 40 ст. долу и излиза от другата страна вече като собственик на тази Печатница - ето такива метафизични особености съдържат в себе си обстоятелствата около нас. Ако физиката се чуди, дали съществуват паралелни светове, Стивън Хокинг да заповяда в подлеза на Печатницата и да ни разкрие черните дупки на прехода. Та тези новоизлюпени магнати са като младите макаци, които искат да *** женските на старейшините и искат тях да ги няма и са против дълбоката интеграция.
1
 
3
 
15
Hahoto до: lyusien
преди 1 година
Няма профилна снимка
Защо се косиш, че човека цени ценностите на партийния секретар. Тогава г.еьовеете бяха обикновени п.едерасти, ро.мите истински ци.гани, а партийният чл.ен беше заб.ит в първия ред на конституцията. В Чехия бяха руски тан=кове, а нашите пазеха летището и "Пиле на можеше да прехвръкне, камо ли да мине", къ обясняваше старшинката. На некои ора ужасно им липсват тия исторически реалности заменени с некви упадъчни и загнивающи ценности ;)