Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Няма шанс реакторите за АЕЦ "Белене" да влязат в експлоатация, твърди експерт

Централата никога няма да бъде построена, а определени среди у нас периодично вдигат шум за нея, смята Васко Начев

   1| 2| 3    
5
 
2
 
30
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Те не настояваха. Просто заявиха, че не се ли съгласим да ги закрием преговори няма да има.
0
 
7
 
29
data до: Lucifer
преди 11 месеца
p.p. 3-ти и 4-ти блок бяха закрити като условие за влизането ни в ЕС по изричното настояване на Австрия и Гърция
4
 
5
 
28
data до: Lucifer
преди 11 месеца
Я дай пример за "зелена" базова централа ?
5
 
8
 
27
Lucifer до: data
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
И като ги "модернизираха" и станаха "най-ефективните", особено 4-ти блок, та ги затвориха и 4-те блока МОДЕРНИЗИРАНИ !!!!!!...стига илюзии...никой не краде по-мащабно от ядрената мафия...Германия е най-индустриалната страна и имат план за пълно отказване от АЕЦ-ве дори Франция с най-многобройните си АЦЕ-ве започва да ги ограничава а тук са готови да ни натикат боклука от който всички бягат, Австрия има новопостроен АЕЦ, който никога не е проработил и не желаят изобщо да го пускат-ЗАЩО ЛИ????...защото бъдещето на енергетиката е ЗЕЛЕНО, разбраха го и китайци и араби а само нашите алчни самоубийци НЕ !!!!!!!.....
5
 
6
 
26
data до: data
преди 11 месеца
п.п. Спомнете си Козлодуй и как нещата се успокоиха когато започнахме щедро да харчим за модернизация и да купуваме оборудване едновременно от американски , немски , френски и руски фирми . Веднага централата стана една от най-ефективните и безопасни централи в света :)

7
 
4
 
25
преди 11 месеца
Винаги съм смятал че проекта Белене е глупав ( не ядрената енергетика ) . В родината се сблъскаха челно двата най големи лобиста в енергетиката - ядреното и въглищарското лоби . Обаче въглищарите минаха през ремонти и рехабилитации и централите им работят , виж ядрените лапачи решиха че са по хитри и решиха направо да убият коча с лопатата и да направят новичка централка да има повечко мазно за лапане и сбъркаха . Ако бяха минали проекта като разширяване на Козлодуй до сега да бяхме ги построили и забравили .
При сегашната ситуация нещата обаче са доста сложни - проекта Белене е доста напреднал и вече трудно би бил заменен с Козлодуй .
Относно дали ще има или няма централата - ако американосите ни спазарят с руснаците сме изгорели . Ще строим и ще пеем , а Белене ще стане най ефективния и жизнено способен проект
8
 
6
 
24
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Като се увеличат електромобилите пак ще си говорим.
11
 
8
 
23
majnata до: Стоян Петров
преди 11 месеца
Стовене , нема толкоз гламави накуп тука у Енвесторот , да ти сложат 8 плюса...
5
 
14
 
22
fon
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Тук някакви изкуфели социалисти още си мислят, че ядрения ток е евтин. Кой ще ти строи Белене на пазарен принцип, чийто ток би бил със себестойност 220лв/МВч.
5
 
9
 
21
khao до: Mavi Goz
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
малиии, много че го изпоизпребия тоя дето е за АЕЦ ... особенно ако е некой дърт дементирал комунист! :):):) шутове до Сибир ! ... ае излез от твоето шумкарско село и виж че света изглежда различно от представата на отрепка като теб !