IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Digital4Plovdiv 2017 - пътеводител в дигиталния свят за онлайн предприемачи

В конференцията за онлайн маркетинг и търговия в Пловдив ще участват най-добрите специалисти в областта на дигиталния маркетинг и търговия

10:03 | 08.11.17 г.
Автор - снимка
Създател
Digital4Plovdiv 2017 - пътеводител в дигиталния свят за онлайн предприемачи

В дигиталния свят мечтите са лесно постижими. Вместо да гледате през прозореца замечтано, представяйки си желания продукт или колебаейки се къде да отидете, е достатъчно да погледнете в екрана на телефона и с едно отваряне на Google да намерите нужната информация, за да вземете решение.

Ето това ви предлага мащабна конференция за онлайн маркетинг и търговия на 30 ноември в Пловдив – Digital4Plovdiv 2017 – пътеводител в дигиталния свят както за всички онлайн търговци и предприемачи, така и за всеки, който желае да започне да развива своя онлайн бизнес.

Множеството теми от дигиталния свят и лекторите в лицето на доказали се управители и собственици на най-големия в страната ни бизнес, разположен в онлайн пространството, са онези източници на актуална информация, която ще ви научи да създавате стойности за вашите клиенти.

Не се очаква от никой предварително да знае пътя към постигането на успешния маркетинг план и всички онези сложни терминологии, които все повече навлизат в ежедневието. Целта и мисията на конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv 2017 в Пловдив се изразява именно в това. Да обясни разбираемо що е то дигитална идентичност и бизнес в онлайн пространството, с което да изпъкнете сред конкуренцията и да поемете по най-краткия път към сърцето на вашите клиенти.

Поставете здрави основи на бизнеса си, научете начините да бъдете отличници в дигиталния свят, поставете бизнеса си на онлайн картата, с която лесно ще привличате нови клиенти, като посетите конференцията за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv 2017 в Пловдив и научите правилните начини за това.

Подкрепата на кмета на град Пловдив – инж. Иван Тотев, както и на председателя на Търговско-промишлената камара в Пловдив - д.и.н Добрина Проданова, е доказателство, че хората във всички сфери на обществения живот осъзнават, че информационните технологии играят решаваща роля за всеки един сектор от него.

Участието на най-добрите специалисти в областта на дигиталния маркетинг и търговия като: Филип Мутафис (Paysera), Елена Арнаудова (Google.bg), Ивайло Тончев (Framar.bg), Велизар Величков (Grabo), Огнян Младенов (Seom), Любомир Русанов (Superhosting), Любомир Атанасов (Internet Media Group, SEOMAX.BG), Моника Митева (DHL), Aлександър Новоселски (Interior Photography), и още много известни специалисти от дигиталния свят, са гаранция за среща с най-добрите практики в областта.

Конференцията за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv 2017 в Пловдив ви очаква!

Facebook страница на събитието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:12 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още