Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Застаряването на населението на България като двигател на икономически растеж

Все повече жени ще работят "мъжки" професии, се предвижда в проект на Национална програма за безопасност и здраве при работа 2018-2020 г.

   1| 2| 3    
8
 
9
 
24
Mavi Goz до: bgMan
преди 1 година
Колко лесно се пишат глупости, особено ако не се плаща... :lol:
3
 
9
 
23
bgMan до: Mavi Goz
преди 1 година
Знаех си аз че си от онзи клуб дето по едно време го кръстиха "Монтерей".
Наистина си детето на полка и надеждата на вече издъхващото главно командване.
9
 
11
 
22
преди 1 година
Хаха... И статията, и коментарите - напрао да ги оплаче човек хората над 60... :lol: Явно, според некои млади дихатели, това е възраст, в която, като влезе човек и влиза в санаториум за специални грижи... :lol: Един-два пъти в месеца се събираме група приятели - между 6 и 9 човека - в една софийска кръчма. Аз съм на 61 и съм "детето на полка" ... :lol: Само двама от групата работят на заплата, ама ЗАПЛАТА - не като на разни, дет ше ни плащат пенсиите... :lol: И доста млади пишлемета здраво поработват около и благодарение на разни с бавни мозъци и реакции стари бойци от моето поколение... та, полека с диагнозите и коментарите...
@sdar-чо, ела, синко, като падне снежецът, на Банско, да те пробвам на ските как са ти реакциите... :lol: Нема да плащаш ни за спане, ни за лифт, само си плати застраховката... ;) :lol:
4
 
6
 
21
pinoccio до: darcas1981
преди 1 година
Няма профилна снимка
Аааа, батко, не си прав. Като станеш пенсионер, ще думкаш на най-голямата тенджера на протестите за безплатни слухови апаратчета.
6
 
12
 
20
преди 1 година
Робите трябва да работят, докато умрат. Ние нямаме полза от хора, взимащи пенсии.

0
 
15
 
19
преди 1 година
Няма профилна снимка
Мисля, че тезата със застарялото население като двигател на растежа е пълна с енергия и живот напук на самото застаряло население като антитеза. Погледнато диалектически, остава само да оформим връзката "теза-антитеза-синтез", за да сме изцяло в крак с философията на Хегел и да намерим разумния отговор. Ако останат само стари хора, те ще хвърлят на улицата всичките пари през балконите. Тогава ще настане, както се каза - ще падат пари от небето. Няма банки, няма разбиване на банкомати - парите ще се търкалят на улицата и ще чакат Владислав Горанов да се наведе и да пълни чували за бюджета. Нещата ще се обърнат - ще има пенсии, няма да има заплати, защото ще сме един огромен старчески дом. Това също е съществен фактор за задвижване на въпросния двигател, на който и Илон Мъск би завидял.
0
 
9
 
18
преди 1 година
Няма профилна снимка
Римската империя (и всички последвали примера й) се е сринала, когато обикновенния данъкоплатец е спрял да работи. Имаме много хубав филм „Кит“ по въпроса (от времето на предишната на тази империя). :)
2
 
14
 
17
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нейков заедно с Костов ограбиха пенсионерите а сега за да има кои да му плаща заплатата измисля как да работят до гроб Но ще ви кажа едно евнусите нямат деца но учат като експерти мъжете как се правят Това е моето мнение за този експерт
4
 
11
 
16
преди 1 година
Няма профилна снимка
Дори не дочетох цялата статия, личното ми мнение, с което не ангажирам никой е, че идеята е абсурдна, не е анализирано и не е доказано - но и да се анализира ще се докаже, че е абсурдно. Младия работник винаги ще е по продуктивен от пенсионер - реалност. Дугото е пълен абсурд.
0
 
11
 
15
преди 1 година
Няма профилна снимка
Поздравления на цензурския екип за новия алгоритъм за цензура (сериозно, макар че дупката беше очевидна)!
А ако напиша мънгал или магнал... ко става?