Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Пълна конфузия: Защо Тръмп все защитава Путин?

Американските тайни служби обявиха, че Русия се е месила в предизборната кампания в САЩ, но Тръмп явно вярва повече на руския президент

   1| 2| 3    
4
 
6
 
24
преди 10 месеца
М-да путин се бил намесил в изборите в САЩ , в изборите в Франция, в Брекзита , във независимоста на Каталуня, в изборите в Бълтария , в изборите в Дания и так дале.....
Не ви ли писна от глупости ......... вече ме е страх да отворя кутия с копърка да не изпълзи и от там .....то бива параноя ама по тая тема вече прекалиха.....
1
 
7
 
23
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
„ ... Просто това е поредното доказателство колко спешно се налага да бъдат разследвани отношенията между екипа на Тръмп и Москва.
По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов ... „

Просто, защо ли не съм изненадам, ама изобщо не съм изненадан, а не мога да напиша повече защото отново ще ме блокира! :)
1
 
10
 
22
pinoccio до: Стоян Петров
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Точно така, друже - Севера срещу Юга, ако ти е по-лесно. Въпрос на гледна точка, ти си по-космополитен. Ако беше по-метрополитен, щеше да е кв. "Обеля" срещу мол "Парадайз".
1
 
9
 
21
Mavi Goz до: pinoccio
преди 10 месеца
Всяка динамична система се стреми към покой, а системата на капиталистическите стоково-парични отношения се стреми към своя естествен точков атрактор - тръстът. Казано на френски - към концентрация на парите във все по-големи количества на все по-малко места и като теоретична точка на покой - всички на едно място. Като в играта "Монополи" - тя е опростен, но достоверен модел.
Всички действия срещу естествения стремеж на силите на тази система са с източник от друга, противостояща "от ляво" система, която също се стреми към своя атрактор - премахването на стоково-паричните отношения в пространството, в което съществува. И към днешна дата двете интензивно си разменят кварки и енергизират хаоса... И те така.... :lol:
5
 
2
 
20
Стоян Петров до: KPetkov
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Така е! Но когато нямаш средства(пари) не е необходимо да заблуждаваш другите, че си суперсила. Приеми се какъвто си.

6
 
2
 
19
Стоян Петров до: pinoccio
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Да не би да воюват Севера срещу Юга на САЩ, та си писал "защо бели трябва да воюват с бели и то най-силните срещу най-силните"? Не знаех!?
0
 
6
 
18
KPetkov до: Стоян Петров
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
От общо култура знам, че това не са бази, а няколко войника които са обучавали местното туземно население да ползват руско оръжие. Бази като американските никога не са имали извън територията на ССССР. Единствените са били в Сирия и Крим. Крим вече е руски, така че имат една база извън територията на Русия, на чиято територия не може да стъпва никой друг освен руски войници, или външни лица само след разрешение на руснаците, и в частност след разрешение на командването на базата разположена в Сирия.
1
 
10
 
17
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Тук именно проличава мисленето на Тръмп като бизнесмен, а не като политик. Той не разбира защо бели трябва да воюват с бели и то най-силните срещу най-силните. Мисленето му подсказва, че по-скоро трябва да направят тръст, за да завладеят пазара, да се борят заедно срещу конкуренцията и антитръстовите закони и т.н. . Ако има политика, която може да обясни това, то няма бизнес, който да може да стори същото. Пък и Путин ще го запознае с особеностите на руския риболов, а пък Тръмп ще го запознае с балдъзата си. Като баджанаци ще управляват света по малко по-мирен начин. Но ястребите в американската външна политика не могат да допуснат такава шуробаджанащина, защото светът ще заприлича на хасковски вилает. Шуробаджанащината е семейното разбиране за тръст, както и тръстът е бизнес разбирането за семейни връзки. За тия, които са братовчеди - не знам, питайте Иван Костов.
4
 
10
 
16
преди 10 месеца
Колкото до самия Тръмп, и от самолет се вижда, че нещата му хич не отиват на зле, въпреки глобалния вой в коректните медии. Може да се окаже, че има с какво да се похвали към края на първата си година от мандата, а неговият отчет ще е в числа от данните за американската икономика и в джобовете на богатите американци, щото те са интересни за партията, която представляваше Тръмп на изборите, а не в думите на разни драскачи от платени медии и прочее деца на дъгата. А има още 3 години пред него, квиковете за импийчмънт нещо загубиха сила и даже Маккейн все по-рядко се показва пред камерите. Да не се окаже след време, че точно Тръмп е бил този, който е чакала Америка от Буш старши насам, независимо от мнението на разни кресльовци...
2
 
11
 
15
преди 10 месеца
Може пък някой по-умен от Тръмп, напр. Кисинджър, да му е прошепнал древната мъдрост:
"Ако не можеш да победиш някого, съюзи се с него."
И тук питанката към този муньо Райнхардедикойси, дето е сътворил тази шитня, е: може ли Тръмп да победи Путин? А Обонго и Хилари можеха ли? И ако да - защо не го победиха? И ако продължават да опитват, до къде може да се отиде и това по-разумно и по-продуктивно решение ли е?
Умните хора винаги мислят в кинти и всичко мерят на кантар. Критиците на Тръмп от Демократическата партия ако имаха акъл, сега Крим немаше да е част от Русия, Ердоган немаше да е съюзник на Путин и Близкият изток и Украйна немаше да са изгорени земи...