Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Изкуственият интелект влиза в джоба ни

Смартфоните могат да кажат къде и с кого сте били точно преди 1 или 5 години. Какво сте снимали и с кого сте говорили. Вие не помните това, нали?

1
 
2
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
статията е мега зле ... няакакъв cyber punk глyпости, все едно това е неква световна тайна, в магазина се продават и стари ГСМ-и и всеки може да си купи такъв.
Ама как да обясниш на некви опоркаджии., че заради смартфоните, телекомите ще се превърнат в един обикновен интернет провайдър, нещо което на тях изобщо не им харесва и ще им съкрати печалбите многократно..... нняма как, требва да се лае колко зле живеем зада почнем наистина да живеем зле.
1
 
5
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
Интересно ако кажа на този интелитент да го дyха или eби си майатa как ще реагира... :)
3
 
16
 
5
KPetkov до: V.At.
преди 1 година
Няма профилна снимка
То някой да се е съмнявал, че компаниите гледат на нас като на банкомати? Ако можеше генетично да ни променят, досега всички да изглеждаме като прасенца касички. Отгоре ти влеза, отзад ти излиза. Защо въобще ти е необходим разум, да се ровиш, да четеш, да мечтаеш. Защо ще си губиш времето с глупости, вместо да харчиш, да харчиш и пак да харчиш.
Вместо да се обадя на жена си да я питам дали й се ходи на кино, някакъв робот щял да го върши това. Нещо не ми харесва посоката, в която е тръгнал светът. Доката роботът сваля жена ми, аз какво да правя, да свалям роботката ли?

"От предишен опит знае, че обичайно ходите на кино в петък следобед, към 19 часа."
Ами ако от предишен опит роботът реши, че хората обичат на всеки 50-100 години да си спретват въргал с около 60-70 млн избити, какво правим? Не е като в предишният ни опит да няма намеци за това.
3
 
3
 
4
преди 1 година
Да не влезе в гащите ни, оставете джоба
6
 
8
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Е, след тази "умна" придобивка не се съмнявам в близкият край на човешкия вид.

2
 
3
 
2
преди 1 година
Е с такива модерни услуги някои хора вече няма да могат да лъжат жените си.
Информацията в таговете на снимките живее заедно със самата снимка.
6
 
8
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
От всичко изложено най-ценното е, че компанията е собственост на самите служители. Това е само едно изречение на фона на пет страници, но преобръща представите за въпроса за собствеността. Това е класически кооператив - най-висшата форма на производствените отношения без експлоатация на човек от човека. До това единствено се беше доближил Хитлер с неговите бетрийбсфюрери, но този вид социализъм бе заклеймен като най-човеконенавистния режим, за да може да съществува корпоратокрацията.