Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Мерки срещу пропагандата и фалшивите новини ще се финансират от бюджета на ЕС

Един от реалните проблеми на ЕС са фалшивите новини, кибератаките и хибридната война, смята Доналд Туск

0
 
1
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
ЕС трябваше много отдавна да предприеме тези стъпки. Време е нещата да бъдат поставени на правилните им места. Време е за създаване на ЕС кибер армия. Време е и ЕС да натисне русия, като придвижи приоритетно ваденето на метанов хидрат от българската акватория като абсолютна алтернатива на руският природен газ. Време е и България да определи русия като вражеска държава- русия отдавна е определила България като вражеска държава, още в своя чл. 12 от руската военна доктрина, тъй като България е едно от разширенията на НАТО. Време е на руската информационна война да се отговори с масивен информационен отговор, включително и на ниво МВнР на русия и всяка натовска държава да връчи на руските посланици всичките им пропаганди на нейна територия, на формат А4 във вид на неприятен подарък.
0
 
1
 
6
Mavi Goz до: panther
преди 1 година
Комисар, колега! Комисар! Ползвай правилната политическа терминология! ;) :lol:
3
 
7
 
5
majnata до: panther
преди 1 година
Хахаха , кой ше е Еврокомисарят по истината ?
6
 
12
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Очаквайте скоро министър на пропагандата и просвещението.
8
 
12
 
3
majnata до: Императорът
преди 1 година
"Всяка крива , успоредна на брюкселската , веднага става права !"
Из " Нова полититическа геометрия"
Следващ том " Нова политкоректна икономика"

6
 
11
 
2
преди 1 година
Прост пример - ако утре пъкне измислена новина: че ялoвата меркел е обвинена в противодържавна дейност и геноцид срещу немският народ - задето на своя глава е поканила в страната 1 000 000 терористи и туньоядци от нецивилизовани държави - ужасно ного хора ще повярват, ако "новината" е написана в добре издържан и будещ доверие стил.

Но ако някой пусне подобна новина: че президентите на Унгария или Чехия са обвинени в нещо подобно - никой няма да се върже - защо ли?
6
 
12
 
1
преди 1 година
О, да - разбира се - виновни за съсипията в Европа, засягаща всички звена и структури на обществото, не са изpoди и дегeнерати като туск, юнкер, оланд, макарон и меркел !!! Виновна е русия, виновен е Вова, виновни са руските хакери, виновни са руските медии, които казват на европейските хора това, което те така или иначе виждат с очите си всеки ден !!!

Това не са "мерки срещу фалшивите новини", но открита война срещу свободата на словото !!! Ако ЕС и европейските страни се управляваха от отговорни и почтени държавници, чиято основна цел бе грижата за собствените им народи - а не грижата за тъмни дивaци и терористи - и толерастията към тях - дори да имаше фалшиви новини и руска пропаганда - европейските хора, а и европейските лидери щяха да се забавляват с тях - и нищо повече !!!