Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Доналд Тръмп призна Йерусалим за столица на Израел

Американският президент заяви, че това е от най-голям интерес за САЩ и за постигането на мир между Израел и Палестина

   1| 2    
0
 
2
 
14
bgMan до: comet
преди 10 месеца
Отказваш да приемеш истината, че дали сега или по-късно (след като приключат с проблемите в Близкия Изток), арабите все ще дойдат и това няам да се промени. Просто си мислиш, че ако им играеш по свирката някак си ще ти размине. Но си прекалено глупав да видиш, че в историята няма нито един оцелял (или на който да му се е разминало), който е приемал двуличието и шовинизма им. Ислямските фанатици не са по-различни от нацистите. В наши дни историята се повтаря - както навремето имаше пакт Рибентроп-Молотовв, така сега има пакт Иран-Русия+други съюзници.
1
 
3
 
13
преди 10 месеца
"Няма да има мир в региона ако Йерусалим не е мюсюлмански" е основна точка от мюсюлманската концепция за мира в Близкия Изток.
А всички вкупом обвиняват само САЩ и Израел?!?!

Навремето когато са минали кръстоносните походи през онези земи кръстоносците са избили докрай и мюсюлманите и евреите. Защо мюсюлманите продължават да си мислят, че имат най-голямо право над Йерусалим и храмовия хълм?
Защо да не бъдат например дадени на днешните наследници на кръстоносците?
Не защитавам тази последна теза, само предизвиквам някои закърнели чуттури към мислене ако все още им е останало нещо в чуттурите след така прецизната обработка на сърп-и-***+звездата.
5
 
3
 
12
comet до: comet
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Израел е изкуствена държава с изкуствено висок стандарт само и единствено благодарение милиардите отпускани й ежегодно от САЩ, а обикновенните евреи в Израел (днес без да съзнават) са заложници на ционисткия елит на САЩ, в стремежите му да разпали и поддържа световен конфликт далече извън територията на САЩ, в който САЩ само да дава заеми и оръжия. ... При разпалваните от ционистите войни (на принципа разделяй и владей), страдат както обикновенните евреи така и народите на целия свят, докато ционистите печелят (давайки заеми и продавайки оръжие). ... Генетични евреите (от близкия изток) сред днешните ционисти едва ли има много. Например, болшинството от европейските евреи са наследници на хазарите. Мафиотския банково-картелен-военен елит на днешната Империя (както радикални евреи така и радикални всякакви други жадни за власт крайни представители на европейския/американски/азиатски елит) прегръщат еврейската религия (заради нейното обещание за елитарност) и в последните две столетия я доразвиват в нещо подобно на каквото е изложено в „Протоколи на ционистките мъдреци (Тайните протоколи)“
http://www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%20obshtestva/nikola.nikolov-tainite.protokoli.pdf

Проблемът на човечеството не са различните религии/нации/..., а са радикалните крайности с най-отявления им представител мафиотския-банково-картелен-военен елит на Империята.
3
 
3
 
11
bgMan до: ABBA
преди 10 месеца
А не мислиш ли че е по-добре да е там, вместо да дойде тук?
Защото щом мюсюлманите изличат Израел веднага подхващат Европа, особено по границите й.
Ето вчера Ердоган беше на официално посещение в Гърция и си поиска територии, които само той си мисли, че принадлежат на Турция.
Сега лъже нашите гглупаци от правителството, че ако му играем по свирката няма да има претенции към България, но един ден когато реши друго ще каже на нашенския суджуко-любител да си гледа работата и ще тръгне да си взема каквото си поиска.
Затова трябва мюсюлманите да се държат и озаптяват там в Близкия Изток и в Африка. В този смисъл е по-добре да си се чепкат там за храмовата планина и за Йерусалим, но в никакъв случай да не им се дава да ги вземат по мирен път.
2
 
2
 
10
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Решението е равнопоставеност и автономност на града.

4
 
3
 
9
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
В Йерусалим се намират светините на три от религиите и историята е
показала ,че винаги опитите една от тях да доминира води до война.
Тръмп им прави лоша услуга на евреите,вместо да им изпише веждите ще
им извади очите.
9
 
4
 
8
ert до: ABBA
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Не си прав, време е да се премахне онази грозна джамия на камъка и да се построи Третия храм, храмът на Бог, както е редно. Но за да стане това, трябва първо Йерусалим да стане столица на избрания народ и това да е безспорно, а не Палестина постоянно да се меси където не трябва. Това е обетована земя и така трябва да бъде.
4
 
9
 
7
ABBA до: bgMan
преди 10 месеца
Не знам за буля Клинтъница, но тоя точно се кани да подпали 3-та световна война. Ако почнат да строят третия храм, палестинците са казали, че ще има реки от кръв до пояса..... 3-та световна е планирана, още когато са планирани 1-вата и 2-рата. 3-тата е м/у Израел и арабите + всички "желаещи".
0
 
0
 
6
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Не мога да си обясня защо Тръмп трябва да признава Йерусалим за столица, след като във всички Уикипедии това е факт?
7
 
6
 
5
bgMan до: comet
преди 10 месеца
Като ти чета поста все едно си писал за мюсюлманите. Ако махнеш тия откачените юдеи дето си визирал в поста си (под 10% от всички евреи) спокойно повечето биха помислили, че пишеш за ислямските фанатици.

Значи това вашето отношение е също е религия. Навремето в КГБ са имали цял отдел специално само за да ви кърмят с подобни глупости без да ви казват, че повечето от тези юдеи, които трябва да мразите са избити и са останали само една шепа, от които нищо не зависи.