Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Ходът на Тръмп в Йерусалим направи идеята за мир в региона още по-непостижима

Решението потвърди имиджа на Тръмп като "главен разрушител", прозвище, което си спечели, отхвърляйки деликатни дипломатически конструкции

2
 
1
 
6
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Още малко ще напишат че Тръмп е виновен за Йерусалим егати.
А ти си е чиста игра на евреите.
Тръмп в случая е изнудван, защото ако не премести посолството евреите ще му скроят номер за бюджета и дълга в САЩ.
Толкова е просто.
0
 
0
 
5
bgMan до: dzk
преди 10 месеца
Ами и аз това разправям.
Няма приемлив мюсюлмански вариант. Затова не трябва да има илюзии, че с отстъпки спрямо ислямския фанатизъм може да се постигне каквото и да било, камо ли пък мир. На фанатици мир не им е необходим, само го използват като примамка към другите гглупаци.
0
 
3
 
4
dzk
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
някой да забелязва черните знамена на ИДИЛ? Вчера по новините имаше много черни знамена, докато даваха палестинците как палят американското знаме. И тук има сложено на видно място. И сега кои са терористите? Но това никой не го гледа.
3
 
1
 
3
khao до: bgMan
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
а това оня ден казах че тоя град принадлежи само на историята и зада има мир, трябва да бъде изравнен със земята ! ето до кво водят традициите и ораганизираната религия !
1
 
5
 
2
преди 10 месеца
"Няма да има мир в региона ако Йерусалим не е мюсюлмански" е основна точка от мюсюлманската концепция за мира в Близкия Изток.
А всички обвиняват САЩ и Израел?!?!

Навремето когато са минали кръстоносните походи през онези земи кръстоносците са избили докрай и мюсюлманите и евреите. Защо мюсюлманите продължават да си мислят, че имат най-голямо право над Йерусалим и храмовия хълм?
Защо да не бъдат например дадени на днешните наследници на кръстоносците? Не защитавам тази последна теза, само предизвиквам някои закърнели чуттури към мислене.

5
 
9
 
1
преди 10 месеца
Как може нещо непостижимо да стане "още по-непостижимо"?