Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Община Банско започва работата по устройствения план за ски зоната

Парк "Пирин" не е джунгла - нужни са пътеки, зяави кметът на града по време на съвместен брифинг с екоминистъра

0
 
0
 
2
преди 2 години
А какво са правили до сега Община Банско Опашките по лифтовете и недостиг на писти не е от тази не е и от предишната по предишната и т н Те знаеха че рано или късно строителство на нов лифт и допълнителни писти ще бъде дадено Но само на лифт и писти Ако имаха готов план за това строителството можеше да почне от април и след 2 години да имат нова спортна инфраструктора Но те вероятно искат нещо друго
1
 
6
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Не сме забравили проекта "СУПЕР БОРОВЕЦ" и тримата държавни мъже подскачащи при първа копка зад лопатите!

Не бяха ли това Сергей Дмитриевич, дядо Коледа /пардон Сакскобургготски/ и разбира се човека който "разпределяше порциите в държавата" Доган.
До тях настървено бодяха с лопатите земята и приятелите на БОЙКОВИЯ ЦАР от същия този ОМАНСКИ ФОНД който щеше да инвестира едни МИЛИАРДИ в дружество РИЛА-САМОКОВ 2004 АД в което община Самоков влезна с апортна вноска тридесет и три ОБЩИНСКИ ИМОТА.

Всъшност тези "инвестиционни" средства не влезнаха ли като дялово участие на ОМАНСКИЯ ФОНД в една фалирала банка КТБ?
Осъдиха ли ни в САЩ оманците за фалита на КТБ?!

Какво влезе , какво излезе от този ПРОЕКТ Е ТРУДНО ДА СЕ КАЖЕ, но Община Самоков е апортирала 2 000 дка частни общински земи като основен капитал,във фирмата „Рила-Самоков 2004” АД. в която ОМАНЦИНЕ държат 67% от акциите.

С парите на Оманският държавен фонд, представен от дружество Ес Джи Ар Еф е отпуснат заем на „Транс Болкан Инвестмънт Лимитид”.

В тази финансова мътилка притежаващите 25 % от капитала САМОКОВСКИ ОБЩИНАРИ предполагам , че и сега се чустват като телета в касапница.

ОЧАКВАМЕ И В БАНСКО ДА СЕ ПОЯВЯТ НЯКОИ САУДИТЦИ , да размахат бодряшки лопати за първа копка пред смаяните и изпаднали във възторг общинари, очакващи над главите им да се изсипе рога на изобилието.

Не е истина, че можем да бъдем толкова лековати.