Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Росен Плевнелиев: Аз бих наложил вето върху антикорупционния закон

Президентът (2012-2017 г.) е категоричен, че няма да влезе отново в политиката

4
 
10
 
5
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ма що я ‚погребахте‘ бързо-бързо статията от челата страница! Тамън намерихте автентичен доказал се актьор с който да ни развличате в навечерието на Новата Година (безобидно, леко небрежно, и в стил родни политически постижения в последните десетилития).
Весело посрещане и по-спорна да е! :)
4
 
22
 
4
Стефчо до: vzhekoff
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Питай целия отбор на ЦСКА, те ще ти кажат много за синоптичката.
6
 
15
 
3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Мен ме интересува повече за синоптичката, добри хора ли са, партньори ли са, ще има ли тя Тесла и т.н. Това са важните неща, за които следва да споделя г-н П.
3
 
16
 
2
преди 11 месеца
Че кой нормален човек не би наложил вето на този закон Мързеливите безотговорни и нагли политици отрязаха възможноста за истинска борба с корупцията с изготвянето на този закон Като отхвърлиха възможността за анонимни сигнали за корупция и наказателна отговорност за тези които подадат сигнали Истински данни които могат да послужат във съда могат да бъдат дадени от близкото обкръжение на корумпирани политици министри магистрати и висши държавни служители -банкови сметки укрити имоти и доходи политическо влияние Кои от това близко обкръжение ще даде данни за корупция Та те ще го съсипят Така че забравете за истинска борба с корупцията която е най висока в Е С Следва поредната имитация
7
 
12
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
това е баце, като не ги слушаше и не назначи техните съдии, сега направиха така че теб никой да не те слуша :):), кратката ти политическа кариера е жив пример що никога читав човек няма да влезе в нашата политика... или поне не в скоро време.