Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Хиляди на протести за и против промените в режима на „Пирин“

Над 4000 души в София демонстрираха срещу решението на кабинета, в Банско поддръжници блокираха главния път Е-79

   1| 2| 3    
3
 
8
 
28
преди 9 месеца
На другият протест и аз ще ида, аман 20 търгаша да ебаат майката на всичко в тая държава. И под всяка статия 1-2 платени трола защитава с най-абсурдните "аргументи" които съм чувал. Има достатъчно планини които не са паркове или резервати, да се правят писти там. Или като искат лифт да разрешат един лифт с точни параметри, не покрай него да изсекат и/или застроят половината планина.
2
 
9
 
27
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
На човек като му се ходи на ски - ходи в Австрия. Като му се ходи на море - ходи на Малдивите. Като му се ходи на третополови - ходи в Тайланд. Като му се ходи на бачкане - ходи в Америка. Като му се ходи да язди диви коне - ходи в дискотеката на Криводол. На някоя баба ако й се ходи на "Бански старец" - ходи в Банско. Светът е голям и спасение дебне отвсякъде.
1
 
3
 
26
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
https://www.klinklin.bg/bansko-poslednata-krepost-na-oligarhiata/
1
 
13
 
25
abdul до: data
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Въпросът е точно за или против цеко, а не за използването на планините.
10
 
15
 
24
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Много се лъжеш ако си въобразяваш, че туризма в България може да е бизнес. Той е едно вегетиране и няма как да е другояче при нашите климатични условия - два месеца наистина зима и толкова лято. Това че някой иска да направи всички портиери и сервитьорки, не е признак на мъдри управленски решения.

4
 
11
 
23
vzhekoff до: data
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Демек - където е резерват - не се прави. Правете на други места. Утре някой ще реши да пикae във вододайната зона, защото трЕбвало нещо да се прави. Хората по черноморието пипнали некой леф. Верно, обаче ако бЕха по-умни, щях да ходя на море при тях, както преди, а не в Гърция. И щяха да пипат доста повече.
1
 
13
 
22
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
За да мислят хората че решението е незаконно и без екооценка, значи има проблем с предоставената информация, ако изобщо има такава. Да се направи телевизионен дебат и страните да се аргументират. В момента обикновенните хора чуват само статичен шум, но не и фактите. Как да вземеш страна при положение че няма диалог и нападките са на такова примитивно ниво.
13
 
6
 
21
data до: vzhekoff
преди 9 месеца
Демек в планините да не се прави нищо ? Е после няма да Ривете че сте най-бедните равнозначно на най-простите у ЕС . Щот много блеят за "бетонираното" черноморие но хората по морето успяха да се пипнат с някой леф и никак не им е зле , а протестите са елементарни - хората по планините да бъдат обречени на бедност !
5
 
13
 
20
vzhekoff до: data
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Бизнес в резерват не се прави ! Набийте си го в алчните кратyни. Отделно това не е бизнес, а полузаконен грабеж. Плащат се някакви супер смешни пари за концесия и се лъже масирано за всичко останало. Това е чиста проба мaфиoтска структура.
9
 
5
 
19
data до: vzhekoff
преди 9 месеца
И твоята и на крещящите е да не се прави нищо ? Щот никой не протестира щот да кажем нормативите са лоши или нарушени а протестира за да не се прави НИЩО ? За да могат градските любители на планината да могат събота и неделя да ходят на разходка :) пък нека са си безлюдни "парковете" и всички да одят да живеят у софето