Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

ИПИ: Размисли без страсти за Банско

В казуса „Пирин“ проблемът не е развитието на туризма, а провалът в борбата с корупцията у нас, пише в анализа на икономиста Петър Ганев и юриста Иван Брегов

   1| 2    
0
 
2
 
18
orchis до: Sakamano
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
https://bivol.bg/ceko-imoti-bansko-fibank.html
4
 
4
 
17
data до: data
преди 9 месеца
Щот мноооооо въ бива в коментарите кое е правилно и истинско , ама накрая ровите в гработо за най-ниската оферта . До там сте
4
 
3
 
16
data до: newage2012
преди 9 месеца
веднага ти личи че нямаш и представа от туризъм. Като отидеш на някоя туристическа борса и се опиташ да продадеш нещо тогава ще коментираш кой туристи са "истински' и кой не
2
 
4
 
15
Sakamano до: newage2012
преди 9 месеца
"Истинските" туристи ходят в Швейцария щото е Швейцария, а не че много им дpeме за дивата природа. А останалите туристи, които по аналогия трябва да са "фалшивите"...
2
 
5
 
14
newage2012 до: data
преди 9 месеца
Не това е пазара. А защото с политиката ни, че туристът има нужда само от ядене, пиене и забавления привличаме третокласни туристи, отегчени пенсионери и любители на евтиния алкохол. Истинските туристи ходят в Швейцария и Коста рика, където опазването на природата е приоритет в държавата.

4
 
3
 
13
преди 9 месеца
И стъпете малко на земята , щото всички който построиха 5 звездни хотели ядоха дървото . Това което се продава е 3 звездни хотели с евтини нощувки . Независимо дали ви харесва или не това е ПАЗАРА !
5
 
2
 
12
преди 9 месеца
Просто смешни размисли на хора дето никога не са продавали нищо на никого , ма мили мислите ли че хората не искат да привличат платежоспособни клиенти ? Може и да стане някога ама много духане има до тогава от всички ни !
3
 
3
 
11
data до: vzhekoff
преди 9 месеца
Извинявай за въпроса , но ти продал ли нещо на някого ? В смисъл имал ли си някога бизнес , щот леко си неадекватен в бизнес размислите си . Първо имитацията, после иновацията - основен принцип . Има еволюция в бизнеса - преведено за такива кът теб означава че няма как да привлечеш платежоспособен клиент преди да се научиш да обслужваш и печелиш от широките ниши . После след като се научиш може да създадеш и луксозен бранд и да се ОПИТАШ да го продаваш .
2
 
5
 
10
vzhekoff до: Sakamano
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Не мога да изброя всичко, което привлича по-заможните туристи, но със сигурност напливът на милиони пpocтаци с бюджет от по 500 евро ги отблъсква към курорти без бетон, без изсечени дървета, без кафява морска вода, без хиляди целодневно пияHи англичaни, търсещи "да праснат нещо", било то и смрaдливи мaнгaлkи за по няколко паунда и т.н. Хубаво е, че имаш желание да се учиш, но едното голо желание не е достатъчно. За да се развие нещо, трябва преди това да е имало нещо навито (за в главата говоря).
5
 
3
 
9
Sakamano до: vzhekoff
преди 9 месеца
Признавам, не ми беше хрумвало, че недостигът на съоръжения привлича по-заможни туристи, но човек живее за да се учи. Сега ми стана ясно, че еколозите наистина разбирате от бизнес.