Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Икономика на мръсния въздух в София

Държавата трябва да намери решения, които да се прилагат гъвкаво в различните общини, посочва в анализ икономистът Петър Ганев

1
 
14
 
1
преди 10 месеца
Хайде стига с тия политкоректни дрънканици, че "няма възможности" за справяне с проблемът, защото става дума за най-обикновено ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНИТЕ. Основен и най-гнъсен замърсител са НЕЗАКОННИТЕ ХЪХPЯШКИ РАЗВЪДНИЦИ - и бидейки незаконни, те просто трябва да бъдат УНИЩОЖЕНИ, като при това виновните - както самонастанилите се, така и тези, които са им позволили да изградят огромни незаконни гета, начело с т.нар. "кмет" на София - негодницата фъндъкова, да бъдат наказани според предвиденото от Наказателния кодекс - защото никъде не е написано, че той не важи за някакви индивиди, само защото те били от някакъв си етнос !!!

Каква "неприкосновеност на домът" - бе - щом замърсяването по НК е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? Нима и в конституцията не пише, че полицията може да влезе без разрешение във всеки дом, където се върши престъпление? Да не говорим, че - щом става дума за незаконен катyн, този имот НЕ Е собственост на обитателите му, които са незаконни владелци !!! Ако аз използвам, че полицая е на работа и му се нанеса в жилището, превръщайки се в незаконен владелец - той няма ли да посмее да влезе, за да ме изхвърли? Или аз - щото не съм "ром", попадам изцяло под ударите на законът - а за "ромът" законите не важат?