Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Там, където роботите си помагат на рояци

Може да използваш едно поколение изкуствен интелект, с което да обучаваш следващото поколение, твърди Пол Кларк, технологичен директор на Ocado

2
 
3
 
4
Sakamano до: zelka007
преди 10 месеца
Не твърдя, че децата ще станат по-глупави, а че изкуственият интелект скоро ще надмине човешкия. Сегашното поколение вероятно е последното от човешкия вид, което може да се нарече "господар на планетата".
2
 
2
 
3
zelka007 до: Sakamano
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
хмм ... умни, умни колко да са умни :)) ... роботите са като инструмент. без задклавиатурното устройство са купчина метал, скъпа купчина метал :)) със специфична поддръжка , скъпа поддръжка м/у другото :)) . къде и какво ще заместват никой не може да ти каже . правят се експерименти - някъде успешни , някъде не . лаладжии навсякъде чертаят черни прогнози и апокалиптични сценарии - защо ? защото се продават :)) . а децата ни ще бъдат умни , всяко поколение е по-умно от предишното и по-успешно - исторически факт . а дали нашите деца ще са умни зависи от теб, от мен , от всички нас като общество .
2
 
4
 
2
honaniga до: Sakamano
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Всички деца независимо от капацитивните им възможности и възраст ще могат да натискат зеленият и червеният бутон, а най умните ще знаят как да напалят огън.
2
 
9
 
1
преди 10 месеца
Още 20-30 години макс и роботите вече ще са по-умни от хората. Да му мислят децата.