IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВУЗФ се превръща в лаборатория за по-добро бъдеще

Академията за новите бизнес лидери“ има за главна цел да развие у младите хора умения и качества, необходими на лидерите в съвременния бизнес

15:14 | 25.01.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: ВУЗФ</p>

Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава своя образователен проект „Академия за новите бизнес лидери“, но с нова тема - „Чист Хоризонт с чиста енергия“.

Заедно с Технократи на 31 януари в 10:30 часа университетът ще се превърне в истинска лаборатория за по-добро бъдеще, защото освен интересни дискусии участниците в панела ще имат възможността да изпълнят реални експерименти за добиване на енергия в реално време.

Всеки месец през последните три години Академията на ВУЗФ събира ученици от 9,10,11 и 12-ти клас и работи с тях по социални теми, свързани с лидерство и иновации в дигиталния свят, провали и победи в бизнес средата, както и новата бизнескомуникация.

„Академията за новите бизнес лидери“ има за главна цел да развие у младите хора умения и качества, необходими на лидерите в съвременния бизнес, да спомогне за личностното и кариерно развитие на бъдещите студенти, както и да им даде увереност и мотивация за успешна реализация.

До този момент в проекта са участвали над 600 ученици от различни училища в цялата страна.

„Академията за новите бизнес лидери“ е подходяща за ученици от 10, 11 и 12-ти клас, а заинтересованите могат да се регистрират за участие на marketing@vuzf.bg.

Повече информация за събитието може да откриете тук!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:01 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още