IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брутният външен дълг и бизнес тенденциите ще са във фокуса на седмицата

Националният статистически институт ще обяви данни за цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността

10:14 | 29.01.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство, на брутния външен дълг и развитието на бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията.

В понеделник (29 януари) Българската народна банка ще публикува статистическа информация за брутния външен дълг за ноември.

Националният статистически институт ще обяви на колко възлизат пътуванията на българи в чужбина и посещения на чужденци в България  през декември 2017 г. 

В първия работен ден на тази седмица НСИ ще излезе с актуални данни от този месец за бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията на дребно и услугите. 

Във вторник (30 януари) НСИ ще даде информация за цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността през декември 2017 г. и за производството и доставките на енергийни продукти през ноември 2017 г. 

В сряда (31 януари) от националната статистика ще обявят фискални данни за подсектори "Централно държавно управление" и "Социално-осигурителни фондове" през декември 2017 г. 

В този ден ще излезе информация за удовлетвореността на потребителите от предоставените статистически информационни продукти и услуги.

В петък (2 февруари) НСИ ще даде цифрата на издадени разрешителни за строеж и започнато строителство през четвъртото тримесечие на миналата година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:06 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още