IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартират номинациите за „Годишни награди на Imoti.net“ за 2017 г.

“Имот на годината” за бизнес и жилищна сграда са двете нови категории в конкурса за най-добрите в сектора в третото му издание

12:27 | 02.02.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;Imoti.net</em></p>

Илюстрация: Imoti.net

За трета поредна година най-добрите агенции и експерти от бранша на недвижими имоти ще се състезават за призовите места в „Годишни награди на Imoti.net“. Стартираха номинациите на престижния конкурс, като тази година наградите се обогатяват с още две категории – „Имот на годината – бизнес сграда или комплекс“ и „Имот на годината – жилищна сграда или комплекс“. Агенциите ще се състезават още за отличие в категориите: „Дебют на агенция за недвижими имоти“, „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, „Най-динамично развиваща се компания“, „Награда за Брокер - продажби на недвижими имоти“, „Награда за Брокер - наеми на недвижими имоти“. Сред специалните награди на фокус ще бъдат и категориите за „Голяма агенция за недвижими имоти“ за голям и малък бизнес в сектора.

Част от “Годишни награди на Imoti.net“ могат да станат всички участници в бранша на недвижимите имоти като кандидатстват в една или повече категории с регистрация на сайта до 26 февруари. Победителите ще бъдат отличени в специална церемония в края на март месец. 

„Imoti.net ще отличи най-добрите в бранша за трета поредна година, като дава възможност да изпъкнат компании, които гарантират прозрачност и толерират лоялната конкуренция. Щастливи сме, че екипът ни спомага за устойчивото развитие в бранша и подсилва доверието на потребителите към коректните компании. Специално внимание обръщаме и на професионалистите, спечелили категорията „Брокер на годината“, като маркираме със символ „Доверен брокер“ всяка тяхна обява в нашия сайт“, коментира Снежана Стойчева, мениджър на сайта Imoti.net, част от портфолиото на Investor Media Group.

Тежката дума на „Годишни награди на Imoti.net“, освен на потребителите за категориите „Агенция на годината“ и „Най-добър сайт на агенция“, ще има и жури, съставено от експерти, сред които: Стамен Янев - изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, доц. Георги Забунов - УНСС - София, катедра "Недвижима собственост", Александр Бочев – управител на Realnet, Орлин Владиков – управител на Орвитекс, Илиана Василева – зам.- председател СБИ, Иван Велков – председател на Българска фасилити мениджмънт асоциация, Миглена Иванова – редактор в Investor.bg, Деян Петков - мениджър на StudioX.bg и Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net.

 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:59 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още