Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Наистина ли държавите от Западна Европа "притежават" тези от Източна?

Източноевропейските страни могат и трябва да бъдат по-агресивни в данъчното облагане на чуждестранните компании, посочва анализатор

5
 
11
 
3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Оффф, чак сега забелязъх че заглавието е въпросително изречение. ... което е гаранция за ниско ниво на журналистика, фейк анализ или фейк новина.
3
 
9
 
2
преди 11 месеца
Ааааа не бе... само майтап е!
5
 
20
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Малко ми се губи идеята в анализа на всичките. .. от кога мултинационалните корпорации имат печалби в дадените държави.... пример, работих преди време в една голяма мултинационална компания с офис у нас, лаптопа ми го купиха от друга тяхна компания само че в азия на тройна цена, спрямо същия модел който се продава в магазина.... просто печалбата се харчи между различните дружества от различните държави докато истинската печалба не иде в някоя офшорка. По държавите не остава нищо, източна, западна го ядът цел, всичко е на бахамите... то не случайно и 50% от чуждите инвестиции в ЕС идват от бахамите..... пишете тия безумни 'анализи', паралелно с новините как печалбите се прибират в сащ след данъчната реформа... не ви ли направи впечатление на спаружените журналистически мозъци че двете информации леееко се самоизключват! !!