Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

България, Сърбия и Латвия са най-зависими от руско икономическо влияние страни в ЦИЕ

В България през последните 10 години 15-20% от икономиката се владее директно или индиректно от Русия, коментира анализатор

6
 
9
 
8
преди 11 месеца
Интересно - според владимиров - руското влияние е "страшно", но неруското - когато дори е зловредно и гибелно, е ок, щото не е руско?

Колко загуби досега са ни нанесли т.нар. "американски" ТЕЦ-ове, мръcнико? Или когато ни крадат американци, това е ок?
7
 
17
 
7
преди 11 месеца
А някой от всички тези дето се пишат наши съюзници или политически другари от новия европейски клуб направи ли нещо това да се промени? С какво реално помогнаха на България освен в това да стопират всяко едно българско правителство относно политики за повишаване на доходите на българите.
Сега на свой ред многополовите лицемери са заложили едни много интересни точки в Истанбулската конвенция относно мониторинга и последващи задължения да се финансират техни безумия от националния бюджет и за сметка на българските данъкоплатци. Адвокат Шейтанов е направил много хубав юридически разбор за тези бъдещи платежни задължения по ИК.
8
 
20
 
6
studioaa до: red6
преди 11 месеца
България не е държава от руски тип защото бойко борисов няма никаква реална власт, той е просто пионка, която само подпечатва директивите на своите господари от берлин и брюксел. Придворните му олигарси всъщност са грантаджии на америка за България, отворено общество и ханс зайдел. България днес е държава от СЪВЕТСКИ ТИП, а не от руски такъв, просто съвременния тато се ръководи от принципа "говорит брюксел", а не "говорит Москва", всичко друго е същото като преди 10.11.1989г...
19
 
39
 
5
Mavi Goz до: red6
преди 11 месеца
Ми що не я оправихте бре, мамул? Колко правителства на "демократичните, проевроатлантически сили" требва да се сменят? Колко века требва да минат? Бащица-мащица... Нали с него се целуват и Меркел, и Юнкер, и Столтенберг? Или това е фалшива новина на руски хакери и Путин?
Нали това врещяхте - ше влеземе у НАТО и ше се оправиме! Като влеземе у ЕС и ше цъфнеме! Е оти не оправихте държавата, ами пак некой ти е виновен! На мекия *** се нещо му пречи... Що не се фанеш да изгониш бащицата и мутроолигарсите - нали ЕС е зад тебе? Нали НАТО ти е отзад? Или ти е само у задното отверстие...? :lol: Или Меркел си пада повече да се целува с бащицата, а не с тебе... :lol:
Гледам, че ни на американците с тецовете, ни на ЧЕЗ, ни на Софийска вода им пречи некой да свалят по три кожи от овчото народонаселение. Ама тоя лемур Мартинчо и ИПИ нема да напишат никога такава помия какво струва на българската икономика американско-чешко-австрийския ток и английско-френската вода у София...
А тея матушки-патушки и прочее моноклетъчни клишета от седесарските митинги си ги заври там, дето НАТО и ЕС ти се наместиха да ти пазят интереса... Щот кратуните от твоя бостан преди 30 години тръгнаха да оправят държавата и казаха, че знаят как - щели да направят България достоен член... И се фанаха с паметниците и мавзолея - до там ви ктигнаха и идеите, и мозъка... И верно голем член сътвориха от България... почти фа лос се получи.... :lol:
24
 
28
 
4
red6 до: Mavi Goz
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ми как да прескачат и да се бият да идват тук инвеститорите, като държавата е точно по руски тертип: управлява се от 1 бащица и една шепа придворни мутро-олигарси. Ама едно към едно като със матушката ти.

24
 
31
 
3
Mavi Goz до: majnata
преди 11 месеца
Па да беше написал тоз сорроссоид (това е под звездичките), кои български и международни закони - търговски и политически, кои договори и регулации на международните икономически отношения, или правила и споразумения (на СТО напр.) са нарушили руските компании, когато са купували български активи? И какво би трябвало да направи България, за да не им позволи?
Или е просто поредният соросогенен рефлукс...? :lol:
Щото - ето - виждаме какъв е напливът от чуждестранни инвеститори в стратегическите сектор като енергетиката - и мераклии да строят и рафинерии, и електрастанции, и петролопроводи, и газопроводи - напрао се прескачат тука и се бият със снежни топки за парче от "секторите"... :lol:
10
 
22
 
2
majnata до: Mavi Goz
преди 11 месеца
„Нещата са доста страшни. В България през последните 10 години 15-20% от икономиката се владее директно или индиректно от Русия. И то говорим за стратегически сектори“, каза той.

Хеле па ако процентът е 50 ... : ))))
19
 
26
 
1
преди 11 месеца
Малейй... Ужаст! :lol: Загина "българската" икономика...!!!
А дали ше направи тоз *** едно проучване и аналллиз останалите 80% от кого се владеят? :lol: