Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Н. Василев: Липсата на реформи спъва икономическото развитие на България

Международният ни имидж е доста лош, а не беше така в началото на предишното десетилетие, каза бившият министър на икономиката

4
 
7
 
6
преди 11 месеца
Хаха... Бърборино прави анализ на българската икономика! След Софиянски и Костов, време беше и некой от "вервайте ми" да се изока... в некоя от паузите между две премествания та БТК от единия крачол - в другия... :lol:
1
 
19
 
5
преди 11 месеца
Защо тогава всички управляващи само говорят за и симулират реформи но не ги правят?
Защото ги интересува само корупцията и присвояването.
Всички без изключение.
3
 
14
 
4
Minka до: redcretin
преди 11 месеца
Tъй тъй, материала не вярва в бъдещето и не ще да инвестира.
Никиту да каже докато той беше на седлото колко реформи направи, за Бойко е ясно.
2
 
17
 
3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Всеки говори за реформи, но като дойде на власт и се отказва, че видиш ли матрЯла ще е сърдит и "догодина" може да не е на държавна хранилка. Ей за това сме в една и съща дупка сума ти години, никой няма решителност. Буквално всяко едно министерство има нужда от такива.
6
 
13
 
2
redcretin до: pinoccio
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
"Но факт е, че дългогодишно пазарите винаги вървят нагоре и човек, ако иска да си спестява парите за пенсия или да направи някакви инвестиции за бъдещето, по-добре е да стои в пазара на акции, защото дългосрочно ще спечели повече, независимо тази седмица какво се е случило, каза Василев."

E тва му е зора, на тарикатчето от ЕКСПАТ Капитал :) Да му налеят пари в пеликанската устичка.

9
 
12
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Този е голям мечтател. 8 години беше на власт и не можа да се научи да закусва друго освен банички и боза. Сега говори за реформи. Какво ще реформира, като рецептата е една и съща навсякъде - хора, капитали, производство, потребление. Нищо от изброеното нямаме, като изключим, че гетата стават все по-многолюдни и кръвожадни, произвеждат все повече бокклуци и потребяват все повече безплатна електроенергия, ощетявайки американските ТЕЦ-ове. Ще реформира графика в "Шейново" да излизат повече деца, отколкото са заченати. Ще накара Николай Банев да произвежда тежки стругове за немската промишленост. Ще реформира потребителските нагласи на хората да купуват ламборджинита вместо годишни карти за метрото. Дезоле, ама неговият нос е по-голям и от моя.