Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Ангелкова: Добре е да се повишат цените на летните почивки в България

Няма никакъв риск да се презастрои Пирин, важно е да развиваме планинския туризъм у нас, каза министърът

1
 
8
 
8
преди 2 години
направо по две да направят цените, та да се вдигне и качеството по 2
и вече депутатите с новите заплати ще отидат хем на качествено, хем по джоба им
0
 
9
 
7
преди 2 години
Няма профилна снимка
Тази жена (извинявам се, ако се възприема като гендер!) от самото начало ми изглежда напълно неадекватна на поста, който заема. Отначало се чудех защо я държи ББ, но откакто разбрах колко е богата, приех, че си плаща и всичко си дойде на мястото.
1
 
8
 
6
khao до: s3
преди 2 години
Няма профилна снимка
ако можем да го продадем по-скъпо.
---
тук е заровено кучето бре, гербарски трол :):) ае сега развий темата АКО не можем :) щото ако можеше бай несебърски гларус щеше да го направи и без опорки от вас :):)
9
 
7
 
5
s3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Министърката добре е казала, нека да не продаваме нещо евтино, ако можем да го продадем по-скъпо. Защото ако продаваме по-скъпо, така ще увеличим БВП-то на страната, съответно ще се намали процента на държавната задлъжнялост, ще се получат повече приходи от ниското туризмено ДДС с което е облегчен бизнеса, ще подобрим имиджа и маркетинга на туризъма си. Добро предложение, дано да стане скоро.
1
 
12
 
4
преди 2 години
Няма профилна снимка
Има една приказка - Гледай му акъла, пък му крой шапката. Тази е гологлава.
0
 
13
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ех мъка, мъка....повишаването на цените /почти/никога не е следствие повишаване на качеството, особено в краткосрочен и средносрочен период
0
 
9
 
2
преди 2 години
Тази жена да не живее още в комунизма Не знае ли че сме пазарна икономика и цените се определят от търсенето и предлагането Някои по *** собственик на хотел може и да послуша съвета и и да остане празен през целия сезон А колкото до строителството на писти в зимните курорти Вече по вече от 5 години просто няма достатъчно сняг в планините И за каво са им нови писти като няма сняг по тях Наистина безмислени спорове
1
 
10
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
това боковистите разбират от всичко ... знаят кой работи на загуба и му дават съвет кво да прави, даже се чудя що има частан бизнес :):)