Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Законовите поправки за втората пенсия ще са готови до края на годината

Ще бъде създадена втора работна група, която да разпише в детайли промените в Кодекса за социално осигуряване

0
 
1
 
3
khao до: Императорът
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
втората пенсия не трябва да е задължителна ... нека всеки сам си прави сметката и стига сме разчитали някой чантаджия да ни оправи живота .... нека само не ни пречат !
0
 
8
 
2
преди 9 месеца
КЛИЕНТЪТ трябва да решава как да се разпорежда със СВОИТЕ си пари. Всичко друго е противоконституционно и тоя келeш-министър хич да не се прави на ударен, защото ще си намери белята. Всеки кандидат пенсионер, на който се опитат съобразно тоя извратен проектозакон да му очешат парите, ще може да го осъди.

Да - не е хубаво някой да си дръпне накуп партидата и да я профука - ама ако на някой до 65 години не му е дошъл мозъкът, нищо не може да се направи по въпросът.

Лично аз - препоръчвам човекът да си пусне УПФ-енцето на срочна пенсия - за между - в зависимост от партидата - 8 и 28 години. Ако на 93 още не си се озъбил, ще му мислиш.

Още по-добре е човекът да си има ДПФ-енце, от което да си дърпа по някой лев през по-тежките месеци и да си поостави нещо за след края на срокът на пенсията по УПФ.
2
 
7
 
1
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Министърът с ясно видимо и изразено евроатлантическо излъчване откровено изразява ограничение на правата на хората как да разполагат с техните собствени пари, и това ако не е пладнешки обир на всички ни и мафиотска държава , здраве му кажи !