Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Баварският финансов министър: Не на България в еврозоната!

Ние сме против общи еврооблигации и против въвеждането на европейски финансов министър, заяви Маркус Зьодер

   1| 2| 3    
5
 
15
 
21
преди 1 година
Няма профилна снимка
Германия никога не е имала Балканите за част от Европа. За тях Европа започва от Унгария и Чехия. За това не си мръднаха пръста да спрат конфликта в Сърбия, а си заровиха главите като щрауси.
10
 
20
 
20
преди 1 година
Няма профилна снимка
Дори да имахме 0 корупция, дори да изпълнявахме на 101 процента всички изисквания пак нямаше да ни приемат без някаква голяма сделка. Я АЕЦ да затворим, я нещо от постната пица да вземат. Всичко е прост пиар и икономически пазарлъци!
7
 
14
 
19
преди 1 година
Няма профилна снимка
Злите езици говорят, че преди години, точно по препоръка на Социалхристиянският съюз и фондация Х. Зайдел Симеон вади Борисов от небитието и го прави Главен секретар на МВР. Един вид, те много добре знаят кой ни управлява, поради което и не искат да му предоставят достъп до съответните информационни масиви. Защо ли?...
2
 
22
 
18
преди 1 година
Няма профилна снимка
Две световни войни бяхме съюзници на Германците. Два пъти гризнахме дръвцето от тях. Сега пак от тесногръд егоизъм лицемерничат. Но всичко тече, всичко се променя....
7
 
23
 
17
преди 1 година
А баварският финансов министър може да си позволи да каже това, което мислят и в Берлин, и в Париж, и в Брюксел, защото не се отчита ни пред НАТО, ни пред ЕК и никой него нема да го опъне на чержето за вербална неполиткоректност... :lol:

12
 
16
 
16
преди 1 година
А некой знае ли защо не ни искат у Шенген? И изобщо, Германия, Франция и Бенелюкс дали изобщо ни искат у ЕС? Некой изобщо дава ли си сметка, че сме у ЕС само, защото американците така казаха, а не, щото сме били готови за там... Ама сега се смени ветъра и нема кой да ни бута - това, което им требваше на американците, го имат - територия за военни нужди, която се управлява от Уошингтон и Брюксел. Останалото им е през ч епа.... Май и на другите от ЕС... :lol:
6
 
23
 
15
khao до: Jay Gould
преди 1 година
Няма профилна снимка
така се почва с популизма :):) те не ни искат, щото знаят боко какаъв крадлив некадърник е, обаче няма да го кажат в прав текст ами ще овъртат като сега... а тук ще го обърнем на селска чест и ще им се разсърдим, щото видиш ли и те надвишалвали заложения дефицит с 0.2% или нещо подобно и било лицемерно ... по принцип си прав, но като ние сме до гуша в ла..йна, не може да се сърдим на другите че не са си лъснали обувките.
щото ставаме като ци.гането дето ме пресрещна от преди 3 дена и дето ми искаше стотинки. Като му казах че нямам, той ми каза, епа иди да изкараш !!! :):):)
5
 
17
 
14
преди 1 година
да разкарат всякакви надежди на това крадливо правителство и да сложат тарикатите, мошенниците и селските мисирки на място! и нека да продължават да го повтарят още хиляди пъти и да налагат вето и стопират всякакви решения от подобно естество!
14
 
12
 
13
преди 1 година
Все още обществеността не зачита, че съвместно с полезност еврото създава щета. Възникналата вреда от еврото поразява Европейския съюз (ЕС). Заради допусканата неправилност ЕС е с подсигуряван крах.
Без да се съобразява с разпространената в света държавна грешка за липса на защита срещу вредното влияние от въведената парична единица, Европейската централна банка (ЕЦБ) чрез понижение на основната лихва се опитва да предпази еврозоната. Методът е с временен ефект и със завишени вреди. Мнозина разчитат ЕЦБ да е спасител от съвременни щети. Те са със заблуда. ЕЦБ няма необходимите права за защита срещу вредното влияние от еврото и не може да спаси от щетите.
3
 
21
 
12
data до: coder
преди 1 година
само да поправя - и в момента не отговарят на критериите на общността в която членуват