Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Amnesty предупреждава за демонизация на малцинствата

За България организацията отчита все по-осезаема среда на ксенофобия и нетолерантност към различните

   1| 2    
0
 
6
 
17
преди 1 година
Като са толкова умни тия от Amnesty да кажат - кое точно право е нарушено на всички малцинства?
Имат ли право да работят - ДА!
Имат ли право да имат собственост - след като са я закупили и пратили всички нужни такси и данъци - ДА!
Имат ли право на достъп до всички държавни институции - ДА!
Предлагат ли им работа - ДА!
Имат ли право сами да отглеждат децата си - ДА!
Та кое тяхно право е нарушено?
А да забравих те не изпълняват основни базови човешки отношения (даже животните в дадено стадо имат определени задължения като да се оглеждат за хищници и да спазват йерархията)!
Какви права бе?
Проста промяна в закона - не си платил данъци, не се осигуряваш, здрав си, но не работиш въпреки, че ти е предложена работа от бюрото по труда - да се заличаваш от всички списъци на държавата - било то за ЕГН, лична карта, избирателни списъци, за помощи и тн. ТИ НЕ СИ ВЪРШИШ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СЪОТВЕТНО НЯМАШ ПРАВА И ГОТОВО.
1
 
8
 
16
преди 1 година
Такива организации по времето на Марк Твен е нямало, но е имало вестници. Какво е казал човека:

"Американските вестници не са продажни. Те са купени един път за винаги....."
3
 
1
 
15
khao до: BobbyM
преди 1 година
Няма профилна снимка
само да те питам, кво либерално виждаш в тях ? щото никъде в либералното не е написано че трябва да налагаш твоите вижданис със сила ! ...мислете малко, че ставате като тях ! ... ей го и пинкото, също
3
 
6
 
14
преди 1 година
Няма профилна снимка
Много дразнеща организация. Нищо като малцинствата станат мнозинства те ще са първите на бесилото. Малкото останали ще спамят за техните либерални възгледи от мазетата си на свещи.
2
 
13
 
13
ABBA до: pinoccio
преди 1 година
"Амнести ще трябва да преосмислят философията си "

Не мое баце, те са инструмент, кукла, марионетка... не са самостоятелен субект.

1
 
13
 
12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ама кой ги дехуманизира тия жертви, бе, та те си идват дехуманизирани в Европа. Не знае да чете, да пише, мисли, че Пикасо е писоар на испански. Води три жени и десет деца и в интервюто казва, че иска да ги направи петнайсет. Те му организират езикови курсове на място, а той не си знае родния език. Като му се прище, отива в центъра на града и задиря момичетата, бърка под полите им и реве като нерез подире им. Обвинява ги, че ходели с къси поли, вместо да се загащват в шалвари, и така навсякъде миришело на разгонени катерици, което събуждало у него истински правоверни чувства. Амнести ще трябва да преосмислят философията си и да се отдадат на същите чувства, ако искат да бъдат съпричастни на страданията и да направят нещо добро за тези клети жертви.
0
 
8
 
11
ABBA до: panther
преди 1 година
"1/3 от коментарите не са само цензурирани, ами направо са изтрити... браво браво. Демократична цензува в най-добрите нацистки традиции."

Ееее, баце, това е запада - лицемерие.
Най-прогресивната компания Google си има форум само за вътрешна употреба. Там има всякакви извратени теми, като например за лица, които обичат да правят кекс в животински костюми!
А някой, който пуснал тема: Как да възпитаваме децата си в традиционен дух.... бил....... НАКАЗАН !!!!
0
 
10
 
10
преди 1 година
Няма профилна снимка
За 3 милиара откраднати от ЕС за образоване и изграждане на канали Ел. мрежа и инфраструктура в гетата се постигна и овеличаване на популацията им , озверяване и затъпяване, платени гласоподаватели и безконтролно рязане на дърва в горите за което еколозите платено си мълчат но когато става дума за развитие ревът като за последно.
0
 
18
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
1/3 от коментарите не са само цензурирани, ами направо са изтрити... браво браво. Демократична цензува в най-добрите нацистки традиции.
1
 
28
 
8
Jay Gould до: Императорът
преди 1 година
Аз пък все още чакам Бойчо да каже, защо в Инвестор не са назначили нито един бежанец или ром на работа, въпреки, че сигурно ще изтрият и тоя коментар