Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Руският контрол над медиите в Черноморския регион често е непряк

Според експерти от България, Грузия, Армения, Украйна и Молдова информационната стратегия на Кремъл се базира на други важни елементи

1
 
4
 
3
преди 1 година
Само дето не става ясно, престъпление ли е, ако руски компании притежават медии в чужди държави? Кои правила и регулации определят руската собственост в България, например, като незаконна или противоречаща на некви принципи? Русия е една от държавите-основателки на ООН, един от петте постоянни члена на СС на ООН, пълноправен член на СТО, страна по всички международни договори и конвенции... Какъв е проблемът, че както всички останали, и руски компании работят в чужбина и участват на пазара? Какви закони нарушават, та се вменява в тази статия презумпцията за някаква нередност от това, че некои медии могат да имат и руски собственици? Защо могат да са всякакви други, но не и руски? И защо Русия да няма право да си прокарва интересите? На информационния пазар също има конкуренция на стока - всеки предлага, а потребителят избира какво да си купи...? На който не му харесват руските медии, просто ги пропуска, нали? Защо е тоя ан^ал^лиз и тоя скимтеж, бре Тошкова? Айде, соросогрантаджията Галев - там е ясно... Ама вие, чия собственост сте и чии интереси прокарвате с редовните фейкове тук, в това число и настоящата по мия? Всъщност, видно и от нея, няма руски медии в България, ама заглавието вика, че пак руснаците ни владеят... некак си... не знаем как, ама все пак.... А всъщност плоскоглавите четат само заглавията и затова често вашите заглавия немат нищо общо със статиите под тях - това не е ли чиста проба фейк нюз?
0
 
11
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Неизвестен собственик на водеща медиа, в която и да е страна по света е нещо притеснително, не толкова за простолюдието, а най вече за управляващите в страната, освен ако разбира се самите те я управляват... "грух грух" :) Дори неизвестен не е правилният термин, по скоро умишлено прикрит. Така и така сме на темата, инвесторчето кой го държи ? :))
5
 
10
 
1
0pk
преди 1 година
За сметка на американския контрол, дето баш си е пряк :D