Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Въпросът за България насочва фокуса към кризата на идентичността на ЕС

От юридическа гледна точка на страната би трябвало да й се разреши да влезе в еврозоната. Дали обаче Общността се основава на върховенството на закона?

7
 
17
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Евро - Шенген, това го слушаме всеки Божи ден, докато тези същите, които го изричат и настояват в европейското семейство да ни вкарат, събарят и ограбват банка с наличните и милиарди и активи, без да са върнали взетите оттам кредити за стотици милиони. Купиха други две банки, купиха си и електроразпределителното дружество, изкупиха половината икономика, а останалата присвояват чрез заплахи, рекет и убийства на бизнесмени. В същото време ония от ЕС виждат кви кражби и престъпления стават, но очите си затварят. А щом те го позволяват, мутри и бандити да ни управляват, българската нация в земята е заравят.
9
 
21
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Непрекъснато ни вадят едни данни, колко добре сме били, ама дали тези данни са верни или нагласени. Народа е толкова много лъган, че вече не вярва на нито една държавна институция, дори на полиция, ДАНС и Прокуратура. Доверието пък в политиците е близко до нула. Вярно, локомотива малко дръпна напред, но благодарение, че ни разрешиха да продаваме оръжие за милиарди, както и ни осигуриха пазари да изнасяме, а не както беше досега, само да внасяме. Тези бонуси ги получихме, но на ква цена, Дами и Господа?.. На цена *** и подмазване отстрана на премиера ни. И добре, че той това го умее, защото, за да си продадеш душата, народа и държавата на чужди служби и държави, трябва да си "човек", без капка чест и достойнство.
3
 
18
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Правилно са напипали пулса от Волт страйт журнала. Добри, лоши 20 години все едно сме с евро, така или иначе няма самостоятелна политика, така че да ги понатиснем малко европейските костюмари....