Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Тръмп: Ако ЕС въведе реципрочни мита, ще обмитяваме колите им с 25%

Европа не се отнася добре с нас и това е много, много несправедливо положение, твърди американският президент

3
 
6
 
6
преди 2 години
Няма профилна снимка
Каквото и да си говорят САЩ губят конкурентност! Затова е цялата Тръмпоистерия с мита и всякакъв протекционизъм. А това как Тръмп обичал лесно да печели търговски войни ....е по-скоро израз на безсилие....очаква ги изолация и лавинообразна инфлация. Безумието Тръмп ще им струва скъпо....да не забравяме че Жириновски черпи за избирането на Тръмп с десетки кашони оригинално шампанско в Кремъл!!!
3
 
9
 
5
khao до: zelka007
преди 2 години
Няма профилна снимка
определено има няква игра на лобистите тук, ако толкова иска да защити икономиката по логично е да сложи мита на продуктите от стомана и алуминий, а не на суровината ... щото така ще дигне разходите на всички производства с по голяма добавена стойност дето са в УСА, а немската печка (примерно) дето е от стомана няма да се обложи.... за алуминия важи същото ... Тези мита не вдигат ли разходите ... примерно на Боинг и го слагат в по кофти позиция спрямо Еърбъс ?.
3
 
16
 
4
преди 2 години
Няма профилна снимка
хммм ... заформя се някаква каша. вчера се загледах в статистиката на потреблението на стомана в усато. ще изтаковат обикновените хора чрез инфраструкторните обекти и жилищата. сигурно за висококачествената стомана и тази със специфични примеси ще има изключения. м/у другото това да защитават стоманодобивния сектор не им е за първи или втори път на щатите, там си имат много здраво лоби и традиция по темата :))) . и в интерес на истината в цял свят под една или друга форма държавите подкрепят рентабилните стоманодобивни предприятия, все пак те са гръбнакът на една здрава промишленост. като баланса е много фин , кога лежат на гърба на всички, кога си изработват нещата. и това с облагането на германските коли пак ще тегне на обикновенните хора , щото който си е купувал мерцедес пак ще си купи мерцедес :))) , със без 25% :))) . а х'американските трошляци са сравними с италианските по качество. а по интериор не могат да стъпят и на малкия пръст на VW :))) ... лични наблюдения от първо лице. сигурно меркел е отказала да чисти излишъка в търговията с уса с х'американски държавни облигации :))) и оръжия... даже заговори за възстановяване на военната индустрия в европа. мдаа , ще стане интересно...
16
 
15
 
3
преди 2 години
Меркелова Германия захапва хурката откъм дебелия край.
14
 
11
 
2
scott до: lyusien
преди 2 години
Няма профилна снимка
"спори се"?
не, напълно е ясно. Германиа ***. Щот при война САЩ ше я притиснат отвсекъде. Ше престанаш да си изнасят лесно смърдящите афтомобили и в китай и къде ли не. У сичките пазари, където това може да им носи печалба. дан говорми, че могът да си глобеват дойчето банката до базкрай. зарад токсичните ипотечни деривати. веднъж плати, ше плаща при секо повикване.
УДРИ! ВОЙНА ДОКРАЙ! ШОУТО Е ГОУЕМО. ЕВАЛАРКАТА ТРЪМПИ, СВЕТЪ СТАНА САМО ЗА МЪЖЕ. ДИВИА ЗАПАД Е В РЕМИСИА.
5
 
18
 
1
преди 2 години
Спори се кой ще понесе по големи вреди но фактът е че всички ще понесат вреди Може би затова Гари Коен напуска По добрия вариант е да се преговаря