IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жаклин Цочева поема комуникациите на „Кока-Кола Хеленик“

Тя има повече от 15 години опит в областта на корпоративните и вътрешни комуникации

12:23 | 07.03.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: компанията</em></p>

Снимка: компанията

Жаклин Цочева пое ролята на Директор „Публични комуникации и връзки с обществеността“ на „Кока-Кола Хеленик“ за България. Тя има повече от 15 години опит в областта на корпоративните и вътрешни комуникации, връзките с обществеността, рекламата и корпоративна социална отговорност в международни компании и организации в редица сектори – медии, образование, бързооборотни стоки, правозащитни организации.

Преди да стане част от екипа на „Кока-Кола Хеленик“, тя е директор „Комуникации“ в Уницеф България, а преди това заема различни ПР позиции в AVON, bTV и Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). 



Отговаряла е за създаването и реализирането на комуникационни стратегии за вътрешни и външни публики, за връзките с медиите, развитието на инициативи за корпоративна социална отговорност, създаването и управлението на партньорства с неправителствени организации, бизнеси, медии, институции. Интересите й са съсредоточени в съвременните тенденции за изграждане на корпоративна идентичност и работодателска марка, развитието на социални медии и създаването на общности.

Жаклин има бакалавърска и магистърска степен в областта на "Връзки с обществеността" от Софийския университет „Св. Климент Охридски". Преминала е редица международни обучения, свързани с тенденции в развитието на медиите и изграждане на бранда, стратегическо застъпничество, промяна на обществени нагласи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още