Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Хардуер

Мъск: Корабът за Марс ще полети за първи път в първата половина на 2019 г.

Трябва да колонизираме планетата, за да предпазим човечеството в случай на Трета световна война, твърди предприемачът

   1| 2| 3| 4    
0
 
2
 
31
khao до: Mavi Goz
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
не мисля че някога бих станал докато говоря на теб :):)
2
 
5
 
30
majnata до: khao
преди 10 месеца
"...пишлемето квото е хванал, всичко е завършил успешно ... за сега ! "

Серьозно ?!
2
 
6
 
29
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
Еми... Така си и знаех...
Достатъчно! Седни си, три! :lol:
3
 
4
 
28
khao до: Mavi Goz
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
опорните точки са ваше изобретение, няма как да ти дам някви :)
6
 
4
 
27
khao до: Mavi Goz
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
наливно олио последно видях докато на власт беше твоя любимец Луканов ... и наистина нямам намерение да отговарм на общите ти въпроси които при отговор винаги можеш да извъртиш във всевъзможни безумни посоки ... тия селски трикове на мишето ! Още повече да се хващам на някви "уж" мои твърдения дето не съм казал ... :):) .... единственото което разбрах от джибриша ти е че ти си единствения дето е наясно как функционира Вселената :):)

3
 
9
 
26
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
Мда, една жена на опашката за наливно олио вчера ми каза, че Теслата е електромобил, но нататък нещо не мога да си отговоря - как точно този електромобил ще спаси Земята? Кок и от какво ще я спаси? От свръхпотреблението, което наистина е огромната опасност за планетата, или с това, че ще замени един източник на енергия с друг? Така или иначе проблемът е постоянно увеличаващото се свръхпотребление на енергия... Сигурно едно време и Ото е изглеждал като Мъск, когато е създал двигателя с вътрешно горене, за да спаси света от кюмурените облаци на парните машини...? Да не говорим, че Мъск нищо не е измислил... поне до сега...
Само едноклетъчен бройлер може да верва, че свръхдобиването и свръхпотреблението на енергия от измерпаем източник може да бъде "чисто и вечно", щото не е наясно как функционира вселената... Дай малко повече опорни точки, да видиме на какво си стъпил така здраво... ;) :lol:
4
 
2
 
25
khao до: Money
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
прав си, но непоносимоста ми към неуките кресльовци е много голяма и често не се сдържам :):)
5
 
3
 
24
khao до: Mavi Goz
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
малко трудно ти разчитам джибриша, но нали знаеш че Теслата е електромобил ? ... натам вярвам сам ще си отговориш ... не си питал, но намекна ще прави пари като източва балъците от НАСА, ние по умните ви четем и нмеждуредовете :):)
3
 
9
 
23
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
Никъде не съм питал от къде прави Мъск пари. Пази Боже пък точно теб да питам... :lol: Да допуснем, че имам неква идея... ;)

Обаче, силно ме заинтригува с тезата, че Теслата (предполагам, заедно с дръжката), е проект за спасяване на Земята...? Виж, това ако разясниш на разбираем език, без да залиташ в характеристики на недостойната ми персона, ще направиш големо добро и на публиката тука... Например, в какво точно ще се състои спасяването? В замяната на едни потребителски партакеши с други? Аз мисля, че Земята не е заплашена от начина, по който човекът добива енергия, а от начина и целите, за които я харчи... В този смисъл, как точно Тесла спасява планитата ни? Ти как мислиш?
3
 
2
 
22
khao до: kalendar
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
той питаше Мъск от къде прави пари :):) ... надявам се разбра отговора ми :):)