Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Радев: Европейската солидарност не може да бъде сляпа и едностранна

Държавният глава посочи, че извикването на българския посланик в Моска е стъпка, която не е била съгласувана с него

   1| 2    
2
 
5
 
16
data до: khao
преди 1 година
Щот тиквата има повече мозък от мноооооого хора . Последният път когато една политическа партия имаше Президент, Премиер и кмет на София едновременно беше СДС и сам виждаш къде са сега . "Простия" Боко както е известен тук се е съсредоточил върху постовете който имат реална власт и кинти
1
 
1
 
15
khao до: copper
преди 1 година
Няма профилна снимка
всъщност най-голяма помощ получи от тиквата... Цецка просто нямаше как да е президент :):) Още се чудя що тиквата сдаде тая позиция
3
 
6
 
14
преди 1 година
Няма профилна снимка
хубавото на шапкаря е, че не е най лошия президент който сме имали. Тая позиция е заема еднолично Гоце :):) така че има още да се излага докато надмине пернишкия милиардер.
9
 
13
 
13
преди 1 година
Няма профилна снимка
Върхът на наглостта е човек издигнат след съгласуване с Решетников и подпомогнат от руската трол машина да издига глас срещу намеса на Турция в нашите избори . Не знам в какво и как се е намесила Турция, но одобреният от Русия кандидат спечели с нейна помощ. Старшинката е безскрупулен наглец.
7
 
14
 
12
преди 1 година
Тоз парашутист без никакъв политически опит или възпитание наистина се държи така, че все едно всички са длъжни да му искат мнението и разрешението. Още ли не е разбрал че вече не е командир на военно поделение? Хората избраха Радев просто защото не искаха да отново да им натресат някой гей- или лисбо- активист като Плувналиев и Цацка Цачева.

3
 
5
 
11
data до: fri
преди 1 година
у грешка си :)
6
 
6
 
10
data до: comet
преди 1 година
Демек когато Турция беше една от страните който първа подкрепяше присъединяването на Бг към НАТО не заслужава връщането на жеста ?
3
 
4
 
9
fri
преди 1 година
5 data,

- "домашняка" ти е с много метил
9
 
22
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не съм Радев, а и той не само че е президент, но май е и от Хасково (т.е. много по-добре познава проблемите). Лично аз не бих защитавал по никакъв начин присъединяване на Турция към ЕС (каквото прави Тиквонций). Най-удачно срещу Турция е повдигане въпроса (всеки път когато те говорят за смяна на имена и пенции) за петвековните религиозна асимилация, прокуждания, еничарство, кланета ... не само на българи, но и на всички поробени, включително араби, кюрди, и защо не да споменем и християните византийци.
18
 
9
 
7
data до: comet
преди 1 година
Добре , обясними моля те позицията на Радев да повдигнем въпроса за тракийските бежанци на тристранна среща ЕС-Турция на която ние сме домакин ? Да отбележа че въпроса виси от има няма 100 г