Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

Израелският премиер не иска да бъде поучаван от Ердоган

Турският президен осъди действията на израелската армия

0
 
3
 
5
преди 3 години
Другият много интересен факт за мен е свързан с лошото здравословно състояние на самия Ердоган. За да го поддържат жив го доя с много ама много скъпо лечение, което налага всеки месец да лети с частен полет до САЩ и там да му слагат лекарството.
Та те могат да се карат колкото си искат в публичното пространство но Ердоган е много здраво вързан за ежемесечната терапия в САЩ и могат когато си искат да му прекратят съществуването и без Новичок.
1
 
8
 
4
преди 3 години
В дипломатическите среди от няколко години се говори че Ердогган иска да създаде нова ислямска суперсила на федеративен принцип с ядрено оръжие. Затова създава с много добра скорост нови балистични ракети, самолетоносачи, модерни дронове и всякакви други нови оръжия.
1
 
11
 
3
преди 3 години
Няма профилна снимка
Има един лаф - "кога стана калайджия, кога му почерняха пръстите"... Та Rdoggy да не се репчи много много и да не си вре носа, където не му е работа. Най-малкото е доста лицемерно точно той да дава наставления.
3
 
12
 
2
преди 3 години
Историята доказа ,че политиката на големите държави се върти около интересите на Израел.Колкото до турците по-добре по-малко да шават
щото вече приятели нямат.
11
 
8
 
1
преди 3 години
Ако "най-етичната армия в света" е турската, не искам да си представям най-неетичната.