Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Голяма фармацевтика, големи данни: защо фармацевтите искат вашите здравни досиетa

Изучаването на доказателства от реалния свят дава на производителите мощно средство за утвърждаване на стойността на техните лекарства

0
 
1
 
8
red6 до: zelka007
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Защо се хабиш да обясняваш на тая латерна? Тя едно си знае...
0
 
1
 
7
khao до: zelka007
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
аз бих казал че никой не го спира никога да не е болен :):) .. и така никога няма да им бъде клиент :)
Иначе идеята е страхотна и дано се случи !
3
 
7
 
6
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
"Нали знаете, че големите кретено-масонски фармацевтични корпорации няма как да регистрират печалби, ако няма болни хора..." - някой да те е спрял да регистрираш фармацевтична фирма и да произвеждаш лекарства и да ги подаряваш на хората :))) ... уникално неграмотен технически и финансово екземпляр си . имаш ли си на идея как се разработва лекарство, дори далечна идея ? какво е R&D department в голямите компании произвеждащи лекарства, а и не само във фармацията ? какви суми се инвестират в разработката на молекули ? колко (може да са стотици за даден проект) и какви (сигурно няма да можеш да им прочетеш специализациите и дипломите праввилно) хора работят на такива позиции ? че заплатите на такива специалисти понякога са колкото твоя годишен доход + имотите ти , ако имаш такива ... това е толкова сложен и наукоемък бизнес, силно регулиран от различни международни споразумения и правила + държавна регулация ... и понякога нищо не се получава :))) ... работят по някоя молекула 5-7-10 години и на клиничните изпитания се дънят , не е това което се очаква и/или има силни и/или неочаквани странични ефекти ... въобще и далечна представа си нямаш как се ценообразува фармацевтичен продукт :))) . а имам съмнение , че не знаеш как се ценообразува по принцип продукт за крайно потребление, какъвто и да е ... ама да повтаряш една и съща опорна точка те бива :))) , две мнения няма по въпроса .
1
 
7
 
5
преди 11 месеца
Кретено-масонският капитализъм е най-доброто за хората ;) Те постоянно мислят за вас.
1
 
13
 
4
преди 11 месеца
Затова храните са второ качество, а фармацевтичната индустрия ще се развива по плана Юнкер, защото България се очаква да бъде динамичен пазар.

4
 
11
 
3
преди 11 месеца
Нали знаете, че големите кретено-масонски фармацевтични корпорации няма как да регистрират печалби, ако няма болни хора, точно както кретено-масонските военно-промишлени комплекси не могат да регистрират печалби, ако няма войни?
2
 
14
 
2
преди 11 месеца
За едни Фармация, за други ФарМафия.

Отдавна няма сериозно лекарство без съставка 50:50.
Тази съставка, ако я дадеш на плъхове, 50% ще оцелеят, 50% - не.
Пример: титановдиоксид.
Пример: една от боите за оцветяване на Простамола, прави се от катран, канцерогенна.
Пример: една от съставките на един парацетамол за деца - предизвиква гърчове и промени на ДНК (всичките тия неща са доказуеми - "преди употреба четете листовката" (т.е. никой не ви е виновен)).
1
 
14
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ще ги искат и още как, от тези данни може да се извлече информация за полезността на техния бизнес и да лъсне истината. Затова по добре те да ги купят и манипулират че може да стане лошо за бизнеса им особенно с лекарствата за рак - те много успешно го" лекуват" и със сигурност им осигуряват сериозни приходи.