Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

София е на 19-о място в света по ръст на цените на жилищата през 2017 г.

Будапеща е единственият град от Централна и Източна Европа, в който цените на жилищата растат по-бързо, отколкото в българската столица

1
 
22
 
3
Alx
преди 1 година
Няма профилна снимка
Това което сега е реалност във Видин, Силистра, Сливен и тн... (къщи близо до центъра за по 50 000лв), апартаменти за по 20-30 000лв в по крайни квартали, или вилички по 15 000лв в занемарено състояние ми изглежда дългосрочна преспектива за цялата държава. (дано греша)
9
 
32
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Още в края на тази година много хора както през 2007 - 2008, пак ще лежат по очи и ще реват като магарета, помнете ми думата. Ще има и такива, които заради тоталният спад в цените на имотите след гръмването на балоните и реализирането на големи загуби, ще се поболеят, други ще се поминат от инсулт и инфаркт, трети ще се обесят. За тези, които не им се вярва това, нека копират поста ми, да го запазят и да ми го припомнят, ако не позная.
4
 
40
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Лихвените политики на Централните Банки в цял свят надуха новия колосален имотен балон ! Печатането на пари,уж евтини кредити с цел съживяването на икономическия растеж удариха цените на жилищата и те станаха нереално,спекулативно завишени отново !
В България и най вече в София имотни агенции,банкерското лоби и строителните фирми формираха цени на жилищата ,които са завишени с над 30% ,абсолютно спекулативно и неотговарящи нито на ръста на заплатите ,нито на икономическия ръст,а за качеството на строителството и инфраструктурата всеки сам може да се убеди за какво става въпрос !