Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bulgaria On Air

Елена Поптодорова: Ще има още удари в Сирия

Дипломатическо решение на кризата вече е невъзможно, смята бившият ни посланик в САЩ

   1| 2    
0
 
1
 
14
panther до: evtimvz
преди 1 година
Няма профилна снимка
Освен ***/блюдолизци като горната винаги е имало и нормални хора.
А най-големите блюдолизци преди, си останаха най-големи блюдолизци и сега... Че и децата им са същите.
3
 
1
 
13
преди 1 година
Няма профилна снимка
Да, Елена има проблеми. Но е изключително точна и компетентна в анализите си. Вече не е на държавна длъжност и не пречи на никаго. Не може да се отрече, че е изключително умна. А за "тато" - всички се нагаждахме тогава. Или тези, които коментират тук са дисиденти и лежали в Белене???
1
 
16
 
12
преди 1 година
Няма профилна снимка
А нови удари по безмитните магазини на някое летище не се ли предвиждат? Крадлата по-добре да се скрие някъде, вместо да коментира неща, от които слабо разбира.
1
 
7
 
11
comet до: comet
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ето нещо интересно и полезно да се чуе:
„Валентин Вацев за Европейския съюз, Голямата война и България (ВИДЕО)“
https://bultimes.com/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%92%D0%B0%D1%86%D0%B5%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%8A%D1%8E%D0%B7-%D0%93%D0%BE/
2
 
26
 
10
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тая енича рка (с явни психични проблеми) има много грехове към страната ни, ... сещам се за активното й лобиране (по време на посланничеството й в САЩ) за Шеврон да добивал шистов газ в Добруджа, граничещо до унижаване страната ни на покани за събитие организирано от Българското посолство за Трети март да се мъдри редом до нашият герб и логото на Шеврон (щото те били спонсорирали събитието, ... което не е ли вид явен подкуп който тая се е съгласила да приеме от Шеврон).
https://dariknews.bg/novini/biznes/logoto-na-shevron-na-oficialna-pokana-za-priem-na-posolstvoto-ni-v-sasht-858013
Как пък ги вадите от нафталина все такива все заслужили слуг инажи бе, ... !

0
 
30
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
Преводачка на Тато пребоядисана на виден демократ с наклнонности към клептомания (то за дамокраД, нормално). И жена на соц посланник, агент на ДС представяща се за журналистка. От'де намирате такива "експерти"?
2
 
34
 
8
преди 1 година
Даването на трибуна на една обикновена крадла (Елена Поптодорова в случая), като на ''експерт'', само може да ни каже, че на рекламиращите в медията, не може да се има никакво доверие за качеството на услугата или стоката им.
8
 
26
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тая клептоманка май не е разбрала, че Асад спечели срещу Запада.
1
 
25
 
6
zelka007 до: Sandy
преди 1 година
Няма профилна снимка
че кое от тази игра не ти е ясно :))) . погледни градацията на военните бюджети на двете държави = работа на военно-промишлените комплекси = печалби на малък кръг хора от страхът на останалите с репликата "национална сигурност" с произтичащата от това секретност на раздути разходи :))) . да го пренесем на българска почва , че да е по-смилаемо (не знам как е у съвецко или хамериканско, само четем за там) . недостиг на здравната каса 400млн , обсъжда се официализиране на доплащане на медицински изделия и услуги и съответно по-голям процент от пациентите ... няма вълнения , нали тлее конфликт наблизо , шкембе войвода се гласи да изхарчи 1200млн за бронирани машини без да броим кинтите за обучение , поддръжка на ресурса , амуниции и пр. съпътстващи разходи :))) . от години децата учат на двусменен режим в софия , варна , пловдив , бургас ... трябват нови около поне 100 училища построени по днешните стандарти за да се нормализират нещата с детската агресия и дивотията да учат от 7:15 или до 19:15 ... но пък ще строим нови бойни кораби за 820млн. без съпътстващите разходи за ресурс , въоръжение , амуниции .... нали тлее военен конфликт на няма и 1000км от нас . по-лесно смилаемо е така за 80% от населението , ако ме разбираш . щото тези 80% са специалисти по политика , военни конфликти и военна техника и по съвместителство с футбол , но пък като стане за пари за здравеопазване и образование - ми те даскалите и фелдшерите и без това крадът и с г.ъ.з.а си .и нищо не правят . та тези 80% не са само за у нас константа , те са константа за у съвецко и за хамериканско ... ние не сме някакво огряно от небето изключение :))) . мога да пиша цял ден без да се повторя за дивашкото и безконтролно харчене на пари на данъкоплатците но файда няма да има . просто по-лесно се смиля от онези 80% ако се дрънка оръжие , дори с цената на една/две/три държави например ирак/либия/сирия . един вид готова амброзия за консумация , даже няма нужда от смилане ... :)))
6
 
24
 
5
ABBA до: Mavi Goz
преди 1 година
"Русия, Нинче, е голяма страна и там се чуват и говорят всякакви най-различни неща. Чуват се и се говорят и други неща, като например, че след смазването на "проваления президент" и превръщането на Сирия в същата ко чина като Ирак и Либия, наред е Иран, а след него - Русия. А когато и Русия падне, следва Китай. Ето затова и Русия, и Китай нещо не кандисват с добро да оставят Сирия на западната "милост"."

1. На Нинчето не и достига аналитична мисъл за това, или черпи с пълни шепи от англосаксонската пропаганда.
2. Ако не е така, то това е духовна проституция, която стои по-ниско от телесната. Заради безсмъртната човешка душа Нинче, не за друго.
Ако си дарвинистка, вече ти е включила блокировката, язък за изгубената минута за четене...