Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bulgaria On Air

Валери Симеонов: Забраната за пушене се нарушава дори в парламента

Според вицепремиера сегашният закон за тютюнопушенето е приет, „за да се харесаме на Европа“, но е твърде ограничителен

2
 
0
 
6
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Защо тия долни комунисти непрекъснато си мислят че имат право да ми казват кое е добре за МЕН и кое не е? Какво по дядолите ти дава правото да ми казваш кое е вредно за мен, и затова нямам право да го правя? Ако искам и хероин ще пуша, това си е МОЕТО ТЯЛО, МОЯТ ЖИВОТ, какво е добре за мен го определям АЗ а не ТИ. АЗ САМ ПОЕМАМ РИСКА да пуша, аз САМ ВРЕДЯ НА СЕБЕ СИ, това е МОЯТ ИЗБОР ти нямаш никво право да ми казваш какво мога и какво не мога да правя само защото било вредно за кмен. То е много сол е вредно за хората, що не забраните солта тогава?? До гуша ми доиде от комунисти скапани.
0
 
0
 
5
data до: anatoli75
преди 10 месеца
Аз съм за да легализират белото :)
0
 
1
 
4
преди 10 месеца
В ориенталска Турция пушенето на закрити обществени места е забранено !
0
 
8
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Как да няма смисъл от забрана за тютюнопушене в закрити помещения,право на пушача е да се трови колкото си иска,но трябва да му се попречи да трови останалите,един пияница като пие не залива останалите с алкохол за разлика от пушача принуждаващ останалите да дишат отрова.По логиката Ви г-н Симеонов разрешете и продажбата и употребата на наркотици и без това и тази забраната не се спазва на същите МЕСТА ,където не се спазва и забрана за тютюнопушене.
1
 
14
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Бай Ганьо

0
 
21
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Далавери, това е пределно ясно на всички ни... вие не спазвате основни закони, че една забрана ли няма да погазите ! Ограничени са само мозъците ви! „за да се харесаме на Европа“ може да го каже само един малоyмник