IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple е създала златен iPhone X

Не е ясно дали устройството ще бъде пуснато на пазара

16:38 | 16.04.18 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Американският технологичен гигант Apple е създал версия на iPhone X със златно покритие, но не я е пуснала на пазара, сочат документи, подадени към регулаторите, пише CNBC.

Компаниите, предлагащи нови телефони в САЩ, трябва да попълват документи с подробности за устройствата, които да подадат към Федералната комисия по комуникациите. Apple е дала такъв документ през септември 2017 г., в който е показан златен iPhone X.

Apple обаче пусна само сребърна и сива версия на устройството, когато то се появи на пазара в края на миналата година.

Документите в комисията имат 6-месечна клауза за конфиденциалност, която тъкмо е приключила. Въпросният документ е създаден през юли и включва снимки, които може да са били направени много преди премиерата на iPhone X на пазара.

Високият клас устройство на Apple имаше редица производствени проблеми, включително свиване на целите за продукцията за първото тримесечие на годината.

Преди пускането на телефона анализаторът на KGI Securities Мин-чи Куо изпрати бележка до инвеститорите, в която прогнозира, че „златният“ iPhone X ще се сблъска с производствени проблеми.

Не е ясно дали Apple все пак ще пусне златния iPhone X. Наскоро тя предложи червени версии на iPhone 8 и iPhone 8 Plus.

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:18 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още