Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Днешните млади британци може никога да не притежават собствено жилище

Необходими са радикални реформи в сектора на наемите на частни жилища, показва анализ на британски институт

2
 
0
 
8
khao до: julian12
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
ти си ми ясен като вчерашен вестник в селска тоалетна :):)
нищо не мога а науча от човек като теб, виждал съм хиляди такива ... не си интересен и за това ти се подигравам :)
4
 
3
 
7
julian12 до: panther
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
При сегашното съотношение на доход/цена на имот, по-голяма част от хората не могат да си позволят много. Това е следващата фаза на съвременното робство. Като цяло задлъжнялоста в световен мащаб е достигнала върхово равнище и следващите стъпки са много важни за решаването на този проблем. Опасявам се, че ще се случи най-лошото защото корпорациите не искат да направят стъпка, две назад. Дано не съм прав...
4
 
5
 
6
julian12 до: khao
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Те ядат от моя хляб, не аз от техния. Дребни душици като теб имат десетилитя да учат докато разберат някои елементарни неща за механиката на живота...
4
 
9
 
5
panther до: george353
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
В момента има доста материали, които убеждават хората колко било "модно и удобно" да се живее под наем - не плащаш данъци, не се занимаваш с поддръжка, имаш "свобода" да се местиш, за да работиш където искаш... яко, а?
Плащаш наем на олигархията, после се местиш за да работиш пак за олигархията и накрая на живота си изцеден до последната капка и нямаш пукнат грош и никакви имоти, а богатите са станали още по-богати (щото са много умни и работни де, не че е на твой гръб). Ще им изяде главите тая лакомия.
16
 
5
 
4
khao до: julian12
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
що за гнида трябва да си, да идеш там да ядеш от хляба им и да ги плюеш ? .... ае иди малко на работа в масковието там дето всичко е както трябва... ама не искаш oтрепкo емигрантска, сефиш в гнилия запад :):)

4
 
13
 
3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Това е голямата трагедия на западните плутокрации. Да нямаш собствено жилище означава да не притежаваш нищо съществено.
2
 
19
 
2
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Проспериращите страни си развиват средната класа, западащите страни си съсипват средната класа. Олигархията в бившите водещи страни си мисли, че е много умна, но без подкрепата на средната класа са само една сбирщина от претенциозни бoклуци. Тепърва ще се убядят в това.
9
 
22
 
1
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Така е то... В развитите демократични страни като САЩ, Канада, Австралия, Англия голям процент от хората ядат боклуци, не могат да си позволят жилище и качествени медицински услуги. Спестявания и пенсия на минимум, държавен дълг и задлъжнялост на населението на максимум. Дето казваше един колега:"Л-aй-н-о покрито със сняг. Като се стопи снега и л-aй_нo_тo се размирисва."