Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

Северна и Южна Корея слагат край на войната помежду си до края на годината

Двете страни също така се съгласиха да работят за пълно премахване на ядреното оръжие от полуострова

4
 
3
 
8
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Ситуацията по нещо ми напомня Втората Световна. Отново Русия (ще) изнася тежестта на Европейския и Близкоизточен фронт, ЕС търпи (икономически) удари всякакви, докато този път Китай (а не фашистки САЩ в ролята на Германия) се надига икономически в света и подкрепя Русия. Третата световна не е завършила, но да не позволиш разпалване на ново огнище (като помириш Северна с Южна Корея) там е равностойно на победа или поне взимане на инициативата (за Китай и Русия срещу разпалващият конфликти САЩ).
9
 
5
 
7
khao до: Sakamano
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
не толкова праволинейно, по начина по който усвои власта след кончината на баща си показа че има много талант в това момче или поне мен ме впечатли .. .само да видим за кво ще го използва, не си мисли че от маркобесния авторатиразъм дето са имали се става лесно бяла държава. Виж кво се случи с русия, не можаха през 90те и за това се върнаха КГБ-истите.
До момента историята познава само двама успели да го направят -- Франко и Тито (до някъде) ! директното обединение ще доведе до голямо социално напрежение от една страна! А от друга не може да продължават вечно да ядът трева и кал, докато света около тях е у космоса! ... ще е интересно !
5
 
12
 
6
KPetkov до: ABBA
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Ние илюзии не си правим, но надеждата, че на Южна Корея най-накрая й е омръзнала да я ползват за военна площадка все още е жива :)
Все пак, ако се сетиш преди тази среща Ким изникна в Китай от нищото, севернокорейски дипломати посетиха Русия. Едва ли е било случайно. Най-вероятно Ким е искал някакви гаранции от тях, че ако тръгне да се прегръща с Мун Китай и Русия ще му гарантират, че никой няма да му изпържи г.ъ.з.а докато се д.у.пи за снимка :) Както виждаш в Сирия Асад трябваше да гушне букета още преди 7-8 години, а все още диша, а и не само.
7
 
4
 
5
преди 8 месеца
Да не би да гледаме различни снимки? Защото това което виждам аз е интелигентно изглеждащ мъж който е хванал за ръка мaймуна. И не, това не е рacизъм - двамата са от една и съща рacа.
7
 
9
 
4
преди 8 месеца
Не си правете илюзии. Освен Афганистан, Корея е мястото, откъдето Фашингтон може да шантажира Китай и Русия едновременно.
И друг път се е случвало - затоплят се отношенията, та Фашингтон опъне ушите на някой южнокореец - и пак по старому.
Не че дебеличкия е цвете за мирисане!

Дока САЩ не фалират, никакво обединение няма да има.... Още повече Корея и Япония са бизнес конкуренти на янките!

4
 
6
 
3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Само някой от онези тъпаци покрай Тръмп да не вземе се намеси, че ще се изпечем за нула време.
Северняците ме кефят, от 60 години ритат орела директно в чофката, а той само фучи и заплашва с разни бутони и томахавки.
Да видим каква ще я надробят южняците и северняците и дали ще им се пречкат да си спретнат една уредена федерацийка. Разликата чисто визуално е 20-ина килограма, иначе Мун преспокойно може да мине за баща на Ким :)
0
 
16
 
2
0pk до: Sakamano
преди 8 месеца
На кой от всичките *** ? Тоя с рижата коса или оня с големите бузки? :D
9
 
2
 
1
преди 8 месеца
Човек трябва да е супер наивен, за да му има и капка доверие на тоя ***.