Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Земеделие на кръстопът – да инвестираме в младите или в технологиите?

България е на челно място в ЕС по обезлюдяване на селата и тенденцията е необратима, смятат собствениците на земеделски земи

0
 
2
 
5
преди 1 година
Умряха баламите! Като няма хора, стягайте се и си работете сами! : ) :) :)
1
 
1
 
4
преди 1 година
"Пари нЕма, действайте", г-да "бизнесмени"! :) :) :)
1
 
3
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Премахването на субсидиите в земеделието в ЕС би довело до позитиви за българските земеделци . Разбира се това няма да стане тъй като европейската политическа класа се нуждае от механизми за преразпределение за да увеличава зависимостта на хората от себе си .За пример могат да послужат държавните поръчки в България .
0
 
1
 
2
преди 1 година
Дерзайте.
0
 
4
 
1
преди 1 година
Не е вярно, няма да остане един град смехономика с малко по-млади в него и то свестни, а останалото от страната деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/цецочарник/горановчарник/гинкочарник/шишичарник/доганочарник/боклукчарник, до 2025-та по-голямата част от малкия и средния БГ бизнес ще фалира, те няма да може да издържат повече тази свинска тежест и безкрайни злоупотреби на върха и на дъното на държавата, както го правеха досега, особено в ромската провинция и особено в производството, няма да остане никаква средна класа, тази която я имаше досега предстои да се пенсионира, след 2030-та пари за заплати в държавният сектор, за пенсии и за бюджет българските кретено-масони и съучастниците им политици ще ги събират на ромите от висококвалифицираността, от желанието им да се размножават безразборно и умението им за 50 лв. да гласуват за който им кажат, макар и понякога да не разбират системата на числата при преференциалното гласуване. Балончето от заеми и еврофондове предстои да изгърми, всяко тиквено чудо за 3 мандата. Предстои да изгърми и балончето на целият глобален кретено-масонски капитализъм, особено на фона на планетарните промени в следващите години, когато климатът ще става все по-агресивен и динамичен, а земетресенията все по-често явление. Капитализмът е най-глупавото нещо в цялото съществуване, негативните последствия за планетата и цивилизацията тепърва предстоят, повечето от вас имат нужда да разберат защо кретено-масонският капитализъм за нищо не става и защо подобна философия и идеология не са разумни за една цивилизация в триизмерен материален свят като този, имат нужда от този опит за да обогатят съзнанието си.