Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕС може да „спре на кранчето“ на разбунтувалите се източноевропейски лидери

Блокът подготвя нови финансови мерки в следващия бюджет, които да обвързват върховенството на закона с предоставянето на европейски средства

   1| 2    
8
 
5
 
13
Стоян Петров до: mirodes
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Идеята ми е че не може да не отглеждаме повече деца, а да гоним чуждите. Разбираш ли ме? Нито ядеш баницата, нито я даваш на другите. В природата празни ниши няма. След като ние сме решили, че е по-важно да правим ци ци на жените си и липосукция за да ни е по-гот, защо се сърдим на мюсюлмани и африканци че заемат мястото ни? Това което става на е никак хубаво, но вината си е само наша. Никакви заклинания от типа на Орбановите няма да помогнат.
2
 
17
 
12
mirodes до: Стоян Петров
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Лъжа е,че Орбан желае да забрани на чужденци да живеят в Унгария.И не желае да връща никой в 17-и век.Има против в Унгария да се заселват хора ,които нямат нищо общо с европейската цивилизация и морал.Хора,които смятат жените за втора категория хора,забулват ги,женят ги насила и ги убиват с камъни при определени обстоятелства.Хора,които се взривяват в името на божество и искат да наложат религията си на всички други хора.
11
 
5
 
11
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Европейска ценност е живей и остави останалите да живеят. Вие християнските мюсюлмани и ислямските мюсюлмани искате да ни заключите във вашите схоластични канони, но няма как да ви се получи. Няма как да ни върнете в 17-ти век. Разни Орбани, които искат да резервират Европа за унгарските гени, както виждате не постигат нищо. Национализма и религиозния фанатизъм са толкова архаично поведение, че само наистина сдухани прима.ти могат да ги изповядат. Никой не обича арабите, но нямаме и причина да ги мразим.
3
 
12
 
10
ABBA до: Императорът
преди 9 месеца
Понеже той не може да обясни"европейски ценности", аз ще обясня техния родител "евроатлантически ценности":

1. Да обичаш всичко, освен добродетелите.
2. Да прощаваш всичко, освен величието.

Оттук и следствия:

1.Не може да си почтен и съвестен по форумите.
2. Думички като Орбан и Путин са само за плюене.
4
 
22
 
9
преди 9 месеца
Срещу парите си Западното ядро е получило Източни пазари! Парите идващи от Западното ядро съвсем не са милостиня, към по-бедните, а са следствие на факта, че мощните им икономики съсипват по-слабо конкурентните такива в Източна Европа, в условия на свободен пазар. Ако ги нямаше тези пари, какво би накароло едно по-слабо развито стопанство да си свали гащите и да чака да го н...

Кохезионната политика е част от СДЕЛКАТА, тя не е МИЛОСТИНЯ и повечето хора не го разбират! Това е условие, за да я има изобщо текущата сделка!

Реално ако членството в ЕС усигуряваше единствено достъп до пазар, на който ти ще си неконкурентноспособен и като част от това членство, най-добрия ти човешки капитал би мигрирал, заради заплащането! Къде ти е ДАЛАВЕРАТА да влизаш? Къде е офертата!

Офертата за влизане е била една, но сега Юнкер иска да я подмени в движение! Безпринципността е характерна черта на всеки умиращ строй или тирания! Бюрократичната империя на злото, която обслужва глобалисткия псевдоелит, рухва пред очите на всички!

1
 
19
 
8
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Истината е, че Европа се управлява като протекторат. Това не е съюз на независими държави с някакви общи цели. Тънкият нюанс е, че ролята на протектори се играе от местните елити. Така маскировката е пълна. И когато някой местен елит се възбуди, както е в случая с Вишеградската четворка, тогава лъсва технологията на управление на ЕС. Това не бива да ни кара да бъдем антиевропейци, но следва да ни подтикне да отстояваме някои по-различни правила от тези, които сега ни налагат.
4
 
13
 
7
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
От край време си е така: който плаща, той поръчва а който не слушка, не му плащат...нищо ново под слънцето...
10
 
27
 
6
преди 9 месеца
Буря в чаша вода!

Малобритания що се отцепи от ЕС? Що не искаше да плаща за проектите на Източна Европа.
2020 субсидиите спират, само плащане към ЕС. Проектите са други - наливаме в кацата на фалиралите южни държави.
БВП на Полша пада с 1/3, Прибалтийските и България с 1/2 (да речем)....

ЕС не мое да се репчи, що ще минат към Русия. ЕС е рекламна витрина на НАТО и няма думата - кой ще си ходи и кой не!

Послепис: Простичките неща са най-трудни за разбиране!
Послепис2: Статията е профилактична пропаганда, да не би някой от изток да си сглоби сам картинката :)
28
 
14
 
5
преди 9 месеца
Единствения начин да бъдат обуздани тези посткомунистически диктатори е парите Голяма част от възхода на тез две страни са европеиските фондове които осигуряват по голяма част от ръста на БВП Когато не искат да спазват основни европейски цености се спират парите на европеиските данъкоплатци и се оправят сами Много бързо ще разберат за какво става въпрос
10
 
7
 
4
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
пак пресолявате манджата в опит за евтина сензация ... разбонтували се трябва също да е в кавички !