Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Поне 37 палестинци са убити в сблъсъци преди откриването на посолството на САЩ в Израел*

Очаква се протестите по ивицата Газа да достигнат пика си ден след откриването на посолството

   1| 2    
1
 
2
 
14
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тежко въоръжени с камъни палестинци нападнаха и застрашиха живота на мирно стоящи зад 5 метрова ограда израелски войници със снайпери и танкове. Предполагам, че израелците едвам са се спасиха с цената на 59 загинали палестинци. Няма да се учудя, ако Израел ще повдигне въпросът Палестина да компенсира израелските войници за преживяната тежка уплаха.
3
 
5
 
13
преди 1 година
Няма профилна снимка
Долна евреиска зган. Дори и господ не ги обича. Това са най- големите терористи. Жалко, че полушвабата не е успял на времето да ги напраска всичките.
3
 
8
 
12
многодобре до: bgMan
преди 1 година
Няма профилна снимка
...дрън,дрън! от както съм жив и движа по тази земя съм се наслушал на подобни приказки. Но се и нагледах на войни водени именно от хора, които бръщолевят по същия начин!
8
 
3
 
11
bgMan до: tisia
преди 1 година
Европа се пълни с бежанци точно защото толкова години не се научи от Израел как се защитава общност и народност. И тази политическа линия е в пълно противоречие на либералните хомовъзгледи на гнидата Сорос. Докато експанзионистичната политика на ислямските фанатици и методите им в спорни региони са много добре известни. Методи систематично подготвяни и за Балканския полуостров и за Испания, Гърция и Франция.
2
 
8
 
10
tisia до: bgMan
преди 1 година
...когато Местан се опита да разклати държавата първи срещу него скочиха българите изповядващи ислам от Родопите. ..българските мюсулмани бяха от хората, които тогава застанаха срещу Местан и защитиха родината ни. ....твоят глас срещу действията на Местан не го чух /прочетох / никъде. ...соросчо не ти е "прошепнал" да действаш, така ли? ...еврейската държава е цяла целеничка пък Европа се пълни с бежанци. ...защо ли?

5
 
2
 
9
bgMan до: tisia
преди 1 година
Образцов мюсюлманин си, няма спор. А и да не си мюсюлманин скоро ще станеш. Само първо да изтрият петното Израел от мястото му и идват на Балканския полуостров със абсолютно същия сценарии а ролята на палестинците ще бъде отиграна от някои от привържениците на ДПС и ДОСТ.
2
 
6
 
8
mrynmryn до: 0pk
преди 1 година
Няма профилна снимка
За тоя холокост има една хубава книга - Шест милиона изгубени и намери, евреите съдиха автора, но той защити всяко едно нещо от книгата си с факти и не им се получи особено. Жалко че е вярно - историята се пише от победителите...
3
 
7
 
7
преди 1 година
... "що досега не са ги разселили по съседните страни и да се погрижат хуманно за своите си?" ...защо ще разселват онези палестинци? ....по-добре заселените преди 70 години да разселят! ...като се гледа гледа само от "едната камбанария" се вижда проблема само при онези на чиято е камбанарията...
4
 
2
 
6
преди 1 година
Малко се повтарям ама точно заради интифадата и необходимите човешки жертви ислямските фанатици си отглеждат палестинците. Ако на арабеските им пукаше за уж невинните жертви що досега не са ги разселили по съседните страни и да се погрижат хуманно за своите си?
2
 
6
 
5
michaelis12 до: 0pk
преди 1 година
мда и поне 37 палестинци били убити и нито един еврейн, после що ги мразят еееми мамма и гаддна ...... никъде не яидех от "палестински огън" да е утрепано некое еврейче, но и тоя момент ше дойде само ако продължават да дърпат Иран за опашката .... :)))