Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

2017 г. донесе печалби на държавните компании от военнопромишления комплекс

"Кинтекс" и НИТИ продължават да отчитат стабилни ръстове, но резултатите на "Терем" се влошават все по-трайно

1
 
4
 
7
преди 9 месеца
Имайте си едно на ум, предстои да ви свалят и последните кожи, защото парите са откраднати, балона е все по-надут, а приходите все повече не стигат, ще става и по-зле, защото както казах нормалните хора които да работят в тази прогнила, разграбена *** ще стават все по-малко...
1
 
3
 
6
преди 9 месеца
Иначе в кочината поредният абсурд е, че от КЕВР се оправдават за вдигането на цените на ток, вода и всичко от 1 юли с вдигането на цената на петрола, когато петрола падаше цените на тока и водата защо не падаха, до 2030-та един град смехономика, след 2030-та ромите ще им плащат данъци, сметки, такси, ще внасят осигуровки и ще правят псотоянно бизнес на светло, тази държава е мъртва, предстои да го видите, особено след като балончето от заеми и еврофондове изгърми, а до 2025-та по-голямата част от малкия и средния частен бизнес фалира, те няма да може да издържат тази свинска тежест и безкрайни злоупотреби на върха и на дъното на държавата, разходите ще изпреварват приходите, предстои да го видите, 100% е сигурно вече, че България ще загине!
1
 
2
 
5
преди 9 месеца
Затова предстои да страдате. Това което стана в Близкият изток няма да мине без последствия, няма да има трети етаж на кретено-масоно капитализма в Близкият изток, този градеж, заедно с всичките им други. плюс тях самите, ще отидат подяволите, там където им е мястото. Мултиизмерни космически процеси за смяна на парадигмата, искате да живеете по-добре, но не правите нищо, че да живеете по-добре, това което сега се прави в момента в света и начина по който функционира тази дебилна цивилизация води само и единствено до самоунищожение.
1
 
2
 
4
преди 9 месеца
Някои на мен ми разправяха да отида на психиатър, а не трябва ли вие да отидете на психиатър, защото подкрепята система, идеология и хората които стоят на върха на пирамидата, които създадоха всички войни досега, не са ли те и вие за психиатър, че им се водите по акъла? Жалки сте като цивилизация, абсолютен отпадък.
1
 
2
 
3
преди 9 месеца
Предстои да страдат за всяка една ракета или бомба прозиведена или взривена на тази планета! Сегашната парадигма ще бъде заличена завинаги, само гледайте, така или иначе друго не може да направите, колкото повече се съпротивлявате на промените, толкова по-грубо ще бъде.

1
 
1
 
2
преди 9 месеца
Сега планетарните изменения предстои да ви заличат, те ще заличат целият кретено-масонски капитализъм, заедно с всички кретено-масони и семействата им, заедно с всички хора, които следват тази идеология или ги подкрепят, предстои да го видите, както казвах Европа до 2030-та ще е жабешко блато, а САЩ може да ги няма на картата, не само че все по-силни урагани и климатични аномалии ще смазват географската територия на Северна Америка.
1
 
1
 
1
преди 9 месеца
Кретено-масоните няма да спрат създаването на конфликти в Близкият изток, нещо което се забелязва чак от другия край на Вселената, така че българсктие кретено-масони производители на оръжие може да бъдат спокойни, че ще продължат да продават оръжие на терористите през С. Арабия ;)