Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Русия не върви наникъде

Цялата руска политика е построена върху надеждата, че Западът ще се разпадне, твърди Владислав Иноземцев

   1| 2| 3| 4| 5| 6    
0
 
1
 
54
khao до: panther
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
всъщност си *** на зеле :) само заради климата напускат, иначе щеше да берат ягоди у швеция :) дето не растът
0
 
3
 
53
khao до: Стоян Петров
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
е как къде, оня ден Абрамович не може да гледа финала за купата, щото не можа да си извади виза :):) ... ето той напусна (още) ЕС зада иде обратно в Раша :):)
4
 
5
 
52
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Всъщност българите емигранти в Северна Европа (изключая Германия) и ОСОБЕНО в Скандинавия са сравнително малко. Най-много са в Германия, УК, Испания, Италия и Гърция, така че климата определено си има значение.
Но защо гледаме само българската имиграция? По статистиките от 2013, (преди абсолютното осиране на европейските политици с с талибаните от близкия изток и африка) Русия има най-голям брой имигранти на своя територия от всички европейски държави.
https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_Europe
Та какво точно за мизерията, липсата на закони, "демокрация" и етц празни приказки?
3
 
8
 
51
GiRo до: panther
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Наистина ли вярваш в това, което пишеш ;) Емиграцията към Турция не беше икономическа. Климатът бил труден :))) В Северна Европа или Скандинавия сигурно не е. Езика бил труден :))) Що за глупости, много по-близък е до нас от немски или френски например. По-големите са го учили задължително в училище. Eзик се учи, с климат се свиква. Не се свиква обаче с мизерията, липсата на закони, корупцията, липсата на демокрация, лошото здравеопазване и образование. Именно затова обикновено Терминал 2 води на Запад, а не към Ръша.

Между другото въпросът:

"Колко от нас емигрираха на запад и колко към любимата ти Русия ;)"

беше реторичен :)
2
 
7
 
50
panther до: Sokratus
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Това е 1 поредния пример доколко двойни са стандартите на "демократична" прибалтика - няма такъв дебилизъм - да откажеш паспорти на хора родени преди десетки години на твоя територия.
И освен дебилизъм и двойни стандарти това е и откровена глупост. Челната петица от която хората мигрират към Русия, са Узбекистан, Казахстан, Азербайджан, Украйна и Беларус. Прибалтика е някъде назад.

4
 
7
 
49
Стоян Петров до: LaCosta
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Къде ги видя тия напускащи ЕС руснаци, ве момче?
7
 
5
 
48
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Крокодилче мило, май не си спомняш бунтовете на руснаците, че не получиха паспорти на Естония, Латвия и Литва. За това емигрираха в Русия!!! И това се случи преди балтийските държави влезнаха в ЕС!
Използвай google по-добре, че хич не ти се отдават разсъжденията!
;)
5
 
7
 
47
panther до: GiRo
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
@GiRo, емиграцията в Русия не е толкова лесна, езика е труден а и климата на голяма част от страната е тежък за българите.
Българските емигранти в Турция са почти толкова колкото в цяла Западна Европа и със сигурност повече оотколкото всяка отделна западна държава - та според твоята логика, изглежда Турция е "по-хубава" държава отколкото всички западни?
8
 
8
 
46
LaCosta до: GiRo
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Така де - едните напускат родината си и отиват в ЕС, а някои от руснаците - напускат ЕС и се връщат в държавата си и тя се възстановява. Въпрос на народопсихология. И после защо България е на това положение.
10
 
7
 
45
GiRo до: LaCosta
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Колко от нас емигрираха на запад и колко към любимата ти Русия ;)